Blog

Visie, tips & trucs, nieuws en kennis over personeelsplanning

Dicoon is live met InPlanning! Deze organisatie brengt de laboratoria en bloedafname van Rijnstate Ziekenhuis, Canisius Wilhelmina Ziekenhuis en Ziekenhuis Gelderse Vallei bij elkaar. De ruim 800 collega’s van deze nieuwe organisatie zijn gaan samenwerken in een gloednieuw gebouw in Elst. Zij worden gepland met InPlanning waarbij onder andere de Takenplanning wordt ingezet.

Meer weten

VNOG

Roosters op de meldkamer zijn emotie! InPlanning is bij VNOG de therapeut die ze helpt met die emoties om te gaan. InPlanning zorgt dat de roosteraars wijzigingen, ziekte en verlof snel en makkelijk in het rooster kunnen verwerken. En met InPlanning is het actuele rooster altijd voor iedereen inzichtelijk.

Meer weten

Loodswezen

Het huidige planningssysteem bood het Nederlands Loodswezen te weinig functionaliteit, vroeg veel handwerk en was onvoldoende gebruiksvriendelijk. Daarnaast maakten medewerkers nog gebruik van verschillende apps voor het inzien van hun rooster en de registratie van vaargegevens en rusttijden. Daarom was het tijd om de planning over een andere boeg te gooien.

Meer weten

Intus Icons