Blog

Visie, tips & trucs, nieuws en kennis over personeelsplanning

Als roosteren in je ECD niet fijn werkt

De roostermodule van het Elektronische Cliënten Dossier (ECD) systeem, veel zorginstellingen maken er gebruik van. Op het eerste gezicht een aantrekkelijke optie. Maar bij diverse organisaties begint het na een aantal jaren toch te schuren. Deze organisaties vragen zich af: “Is het verstandig om onze keus te handhaven?”

Meer weten

InPlanning is succesvol geïmplementeerd bij ProRail! Eind mei 2021 tekenden Intus en ProRail het contract. Er is sindsdien hard gewerkt aan het zo zorgvuldig mogelijk implementeren van InPlanning volgens de wensen van ProRail. De eerste groep collega’s is in januari overgestapt, de andere groepen volgden in februari en maart. Inmiddels werken ruim 1.200 ProRail medewerkers van diverse gebruikersgroepen met InPlanning.

Meer weten

Intus lanceert de FlexHub, een platform waarmee organisaties in de regio personeel met elkaar uit kunnen wisselen. De FlexHub verbindt zorgorganisaties zodat zij elkaar kunnen helpen door onderling personeel uit te wisselen. Hiermee wil Intus bijdragen aan het oplossen van personeelstekorten in de zorg. Zorgorganisaties Thebe, De Wever, Mijzo en St. Franciscus zijn in Brabant gestart met een pilot met de FlexHub.

Meer weten

Intus Icons