De eerste projecten van 2022 zijn al een tijdje van start, en één daar van is de samenwerking met Atalmedial. Deze organisatie voor laboratoriumdiagnostiek en trombosezorg was op zoek naar software die de komende jaren mee kan groeien met de professionaliseringsslag die zij wil maken op het gebied van personeelsplanning. De keuze is hierbij gevallen op Intus.

De komende jaren wordt er gewerkt aan meer zelfregie, het flexibiliseren van personele inzet en het verbeteren van het capaciteitsmanagement. Er worden ruim 850 medewerkers gepland, waarvan het grootste deel op het lab en in de afnamedienst werkt.

In januari was de aftrap van het project. Michel Zeilmaker, projectleider bij Atalmedial: “We hebben een gedegen selectietraject gelopen en daar kwam InPlanning als voorkeur uit.
De gebruiksvriendelijke en intuïtieve interface en de functionaliteit voor zelfregie sprongen er positief uit. Inmiddels hebben we de ontwerpfase afgerond en hebben we al een flinke slag gemaakt met de configuratie. Tot nu toe loopt alles op rolletjes en het implementatieteam is enthousiast. De samenwerking met Intus is erg prettig en we hebben er alle vertrouwen in dat we over een paar maanden live kunnen.”

Intus Icons