Ook in 2020 staan wij op de Zorg&ICT Beurs: hét jaarlijkse evenement om op de hoogte blijven van de nieuwste digitale ontwikkelingen in de zorg.

Met goed werkende software voor personeelsplanning wordt roosteren efficiënter, zodat elke patiënt de zorg krijgt die hij of zij nodig heeft.

In de zorg is Zelfroosteren populair. Door medewerkers zelf hun rooster samen te laten stellen geef je je medewerkers meer vrijheid en flexibiliteit. Dit komt de medewerkerstevredenheid ten goede. Ook de module Dagplanning is populair; hiermee kun je bijvoorbeeld een route inplannen voor thuiszorgmedewerkers. Wij kijken graag samen met jou welke module van onze software het beste bij jouw organisatie past.

Tijdens deze beurs verzorgen wij de presentatiesessie “Slimmer plannen tegen personeelstekort: De 5 tips waardoor geen collega meer vertrekt”. Tijdens deze sessie geven we je concrete handvaten om uitstroom tegen te gaan aan de hand van 5 aanpassingen in je personeelsplanning. Hiermee verhoog je de medewerkerstevredenheid en productiviteit zonder hogere kosten voor de organisatie!

Registreer je hier GRATIS als bezoeker. Wij hebben er ontzettend veel zin in!

Voor wie is Zorg&ICT? Directie en management, zorgprofessionals en ICT’ers in de zorg

Wanneer? 7, 8 en 9 april. De beurs is open van 9:30-16:30.

Waar? Hal 10 en 11 in de Jaarbeurs Utrecht

Kosten? Deelname is gratis

Wil je een specifieke persoon van onze organisatie spreken, of heb je vragen over een bepaald onderwerp?

Laat het ons dan hier weten!

 

Intus Icons