De Zorggroep, de grootste zorgaanbieder in Noord- en Midden-Limburg, gaat een pilot starten met Intus. In het najaar van 2021 worden eerst 400 medewerkers gepland met InPlanning. Met het draaien van de pilot wil De Zorggroep vaststellen of InPlanning voldoet aan de ambitie om op een gezonde wijze te roosteren en te plannen. Daarmee hoopt De Zorggroep op een beter werk-privé balans voor haar medewerkers.

De Zorggroep werkt vanuit Positieve Gezondheid. Ze leggen het accent niet op de ziekte of beperking, maar op de mensen zelf, op hun veerkracht en op wat hun leven betekenisvol maakt. Daarbij verliezen ze nooit uit het oog waar het om draait: vanuit een prettige situatie vertrouwde en de best mogelijke ondersteuning, zorg en behandeling leveren. Van ondersteuning thuis tot intensieve zorg in één van de 40 woonzorgcentra in Limburg.

Met het gebruik van InPlanning hoopt De Zorggroep ook dat medewerkers meer regie en inzicht over hun eigen rooster krijgen. Daarnaast was er behoefte aan een meer gebruiksvriendelijke software voor roosteren.

Zoals bij De Zorggroep de cliënt centraal staat, zo staat bij het ontwikkelen van InPlanning de medewerker centraal. Wij kijken dan ook uit naar een succesvolle pilot, waarbij we de medewerkers van De Zorggroep zo goed als mogelijk ondersteunen! De aftrap van de pilot vond onlangs plaats op locatie bij De Zorggroep (zie foto).

Intus Icons