Het Verdihuis, een maatschappelijke organisatie die zich inzet voor kwetsbare volwassenen, jongeren en gezinnen die de grip op hun leven kwijt zijn met (tijdelijke) dakloosheid tot gevolg, is sinds januari 2022 live met InPlanning.

Verdihuis was op zoek naar een gebruiksvriendelijke tool, zowel voor de professionals als de coördinatoren. Voor de medewerkers was er de voorwaarde dat zij inzicht krijgen in hun rooster, en ook zelf onder andere verlof aan kunnen vragen en diensten kunnen ruilen. Ook was het belangrijk dat de nieuwe software perfect kon koppelen met AFAS, omdat Verdihuis daarmee onlangs live is gegaan. Deze koppeling met AFAS is sinds maart 2022 ingericht en geactiveerd. Hiermee is het laatste deel van het implementatietraject afgerond.

Astrid Vissers, Adviseur Controlling, vertelt over de keuze voor Intus en de implementatie van InPlanning: “Voorafgaand aan het implementatietraject hebben de planners een demonstratie gehad over de mogelijkheden van InPlanning. Hier waren zij erg enthousiast over, dus de keuze voor deze roostertool was zo gemaakt. Vervolgens zijn we met ons projectteam aan de slag gegaan. Wij zijn tijdens de implementatie goed begeleid. De medewerkers van Intus hebben goed meegedacht over onze specifieke wensen en hebben ook praktische tips gegeven. Binnen vier maanden was alles volledig ingericht en klaar voor gebruik. En sinds deze maand, met de koppeling met AFAS, worden we nog meer ondersteund tijdens onze dagelijkse werkzaamheden. We zijn erg tevreden over de samenwerking en kijken met plezier terug op dit project.”

Welke ontwikkeling hoopt Astrid te zien de komende maanden op het gebied van planning bij Verdihuis? “Na het afronden van twee grote implementatietrajecten staan de komende maanden vooral in het teken van het fine tunen van de applicaties zoals we er nu mee werken. Ongetwijfeld begint het dan snel weer te kriebelen en gaan er weer allerlei ideeën opborrelen. Dan weten we onze accountmanager bij Intus snel te vinden. Maar voor nu is het vooral tijd om de vruchten te plukken van ons werk en te genieten van de successen die we tot nu toe al behaald hebben.”

Intus Icons