Intus is FD Gazelle 2018

Intus is officieel een FD Gazelle 2018! Dit betekent dat wij tot snelst groeiende bedrijven van Nederland horen. Wij zijn trots dat wij deze prijs in ontvangst mogen nemen als leverancier van de beste software voor personeelsplanning. Organisaties kiezen voor ons om de gebruiksvriendelijkheid van onze software, en vinden het fijn om met onze mensen samen te werken.

Om in aanmerking te komen voor deze prestigieuze award zijn dit jaar de criteria aangescherpt.  Het motto was dan ook: Dit jaar willen we alles weten. Om in aanmerking te komen voor de FD Gazellen dient een organisatie een omzetgroei van minstens 20% over een periode van 3 jaar te hebben gerealiseerd, maar hier zitten wel een aantal voorwaarden aan vast.

Daarnaast bekijkt de jury bijvoorbeeld wat voor toegevoegde waarde jouw bedrijf biedt. Personeelsgroei nemen ze mee in de rangschikking om te kijken wat jouw bedrijf bijdraagt aan de werkgelegenheid. Het FD zorgt er ook voor dat lege holdings, franchisenemers van grote ketens en stichtingen worden uitgesloten.

Op 13 november hebben wij deze ondernemersprijs in ontvangst genomen in Theater Orpheus in Apeldoorn.

Intus Icons