Peter Weekers, Teammanager Corona bij GGD Gelderland-Midden

In de coronatijd je medewerkers efficiënt plannen, dat gaat niet met Excel. Dat ondervond ook de GGD Gelderland Midden, waar Peter Weekers actief is als Teammanager Corona. Dat moest dus anders. Peter vertelt: “Als je voorheen 1 of 2 teststraten had, dan maakte het niet uit op welke van de twee teststraten je een monsternemer zette, dat was dan wel duidelijk. Maar tegenwoordig hebben we 7 teststraten met zowel avonddiensten als halve diensten, met senior swappers en medior swappers, een flink aantal bco’ers, noem maar op. Dus de planning wordt steeds complexer.”

Na een quickscan en de pakketselectie die erop volgde, kwam uiteindelijk Intus als beste naar voren. Toen was het zaak om de boel zo snel mogelijk draaiende te krijgen. Peter: “Ik denk dat bij iedereen de urgentie van corona wel op het netvlies staat. We hebben een aantal sessies met Intus gehad, omdat we vanaf het begin een goed systeem wilden hebben. Het inrichten van het programma en de training on the job ging eigenlijk heel goed en verliep heel organisch.”

Hans Leideman, directeur van Intus, zegt over de samenwerking: “Het is erg fijn om op deze manier ons steentje bij te kunnen dragen aan de coronacrisis. Beide organisaties hebben de schouders eronder gezet om de software zo snel mogelijk operationeel te krijgen. En dat is goed gelukt!”

Ben je benieuwd naar het verloop van de implementatie en waarom de keuze op Intus is gevallen? Download dan de klantcase “Efficiënt plannen in de teststraat” via onderstaand formulier!

Intus Icons