Personeelsplanning voor Zorg en Welzijn

Maak kennis met InPlanning, het professionele roostersysteem
waarmee je prettiger werkt

Wil je een rooster maken in de zorg branche en zoek je een prettig werkende roosterplanning applicatie? Maar moet het wel een professionele oplossing zijn die zich al in jouw sector heeft bewezen? Maak kennis met InPlanning. InPlanning wordt succesvol gebruikt door organisaties in de Ambulancezorg, Jeugdzorg, GGZ, GHZ, Klinieken, Revalidatiezorg, Verslavingszorg, VVT en diverse ziekenhuizen.

Prettig werken, meer tijd voor zorg

Naast de basismodule Dienstroosterplanning, maken organisaties in Zorg en Welzijn vaak gebruik van de modules ESS Employee Self Service, Zelfroosteren, Capaciteitsplanning, Flexplanning en soms Dagplanning. Alle modules werken geïntegreerd en zijn ontwikkeld om jou het leven makkelijker te maken. Zodat je tijd overhoudt voor zaken waar het echt om gaat: Zorg verlenen aan je cliënten en patiënten. Meer over alle InPlanning modules.

Koppelen? Geen probleem!

Personeelsplanning software staat zelden op zichzelf. Het is dan ook niet toevallig dat wij de filosofie hebben dat je InPlanning makkelijk moet kunnen koppelen met andere systemen. Wil je koppelen met een HR-systeem, salarissysteem, verzuimsysteem, opleidingssysteem, BI-systeem of een ander systeem?

Geen probleem: In InPlanning kan het en wij willen het.

Meer over koppelingen

Klanten in branche Zorg & Welzijn

Wij hebben klanten binnen alle gebieden van Zorg en Welzijn. Onze klanten gebruiken InPlanning als oplossing voor een diversiteit aan planningsvraagstukken. Onder onze klanten bevinden zich onder andere:

Accare
De-Rijnhoven
Geriant
Daelzicht
Valkenhof
Ons-Tweede-Thuis.png
GGz Centraal
Tactus Verslavingszorg
BovenIJ ziekenhuis
Intus Icons