Roostersoftware voor de GGZ

Maak kennis met InPlanning, het professionele roostersysteem waarmee je prettiger werkt

Ben je werkzaam in de geestelijke gezondheidszorg (GGZ) en zoek je een intuïtieve roosterplanning applicatie? Maar wel een professioneel systeem dat zich al in jouw sector heeft bewezen?
En met goede ondersteunende dienstverlening?

Maak dan kennis met InPlanning.

Hoe GGZ-instellingen roosteren met InPlanning

GGZ-instellingen gebruiken de InPlanning roostersoftware voor het plannen van medewerkers voor alle diensten: Artsen, verpleegkundigen en andere medewerkers; ambulante teams en klinische teams; reguliere diensten maar ook diensten als achterwacht, voorwacht en crisisdienst.

InPlanning controleert of roosters voldoen aan de regels van de arbeidstijdenwet (ATW), cao en organisatie specifieke regels. Ook zaken als het levensfasebudget (LFB) verwerkt InPlanning op correcte wijze.

Naast de basismodule Dienstroosterplanning maken veel GGZ-instellingen gebruik van de modules Employee Self Service, Zelfroosteren, Capaciteitsplanning en Flexplanning. Alle modules werken geïntegreerd en zijn ontwikkeld om jou het leven makkelijker te maken. Zodat je tijd overhoudt voor waar het echt om gaat: cliënten helpen.

Meer over alle InPlanning modules

Dienstroosterplanning

Slim roosteren tegen personeelstekort

Tekort aan personeel is wellicht de grootste actuele uitdaging in de GGZ. Eenvoudige oplossingen zijn niet voorhanden, maar stappen vooruit zijn wel degelijk mogelijk.

Slim roosteren, ondersteund door een gebruiksvriendelijk roostersysteem heeft positieve effecten op de medewerker tevredenheid en het ziekteverzuim.

Omdat medewerkers met een handig systeem meer tijd overhouden voor betekenisvol werk.
En omdat medewerkers met meer zeggenschap over hun rooster werk en privé beter in balans kunnen houden.

Tevreden medewerkers stappen minder snel over naar andere organisaties.
En organisaties met tevreden medewerkers werven makkelijker andere nieuwe medewerkers.

Koppelen? Geen probleem!

Personeelsplanning software staat zelden op zichzelf. Het is dan ook niet toevallig dat wij de filosofie hebben dat je InPlanning makkelijk moet kunnen koppelen met andere systemen. Wil je koppelen met een HR-systeem, salarissysteem, verzuimsysteem, opleidingssysteem, BI-systeem of een ander systeem?

Geen probleem: In InPlanning kan het en wij willen het.

Meer over koppelingen

Klanten in branche GGZ

Wij hebben klanten binnen diverse deelgebieden van de geestelijke gezondheidszorg. Onder onze klanten bevinden zich onder andere:

GGz Breburg
GGz Centraal
Tactus Verslavingszorg
GGNet
Mediant
Intus Icons