Opleidingen

In een mum van tijd helemaal up-to-date

Update: Intus Academy gaat ONLINE

De Coronacrisis heeft uiteraard ook grote invloed op onze Intus Academy. De geplande open cursussen zijn helaas, in ieder geval tot en met 1 juni 2020, komen te vervallen. 

Wil je een training volgen? Dat kan! Met ingang van 1 april 2020 biedt de Intus Academy online cursussen aan. Via het internet kan je elke cursus vanaf je eigen locatie volgen. Met de online trainingssoftware heb je direct contact met je docent. 

Heb je behoefte aan meer kennis (en kunde) van InPlanning en wil je een cursus volgen, neem dan contact op met de Intus Academy.

Mail naar academy@intus.nl.

Hoe en wat er na 1 juni mogelijk is, dat is lastig te zeggen. Uiteraard houden we alle berichtgevingen vanuit de Overheid nauwlettend in de gaten. Volg al het nieuws over de Intus Academy via deze webpagina of via onze nieuwsbrief INTUSsen.

Meer informatie over ons online trainingsaanbod volgt zo spoedig mogelijk.

——————————————————————

Ben je planner of beheerder maar is InPlanning nog nieuw voor jou? Willen jij en je collega’s training in functionaliteit die je eerder niet gebruikte? Dan is een gerichte of open opleiding InPlanning een goed idee. Met onze ervaren trainers ben je snel weer volledig up-to-date!

InPlanning in-house trainingen

Zijn er binnen jouw organisatie meer personen die een update over InPlanning kunnen gebruiken? Of heb je een gerichte opleidingsvraag? Dan is een gerichte in-house training de beste keus. Een van onze trainers bespreekt jullie behoeften en stemt de training af op de inrichting en InPlanning modules die jullie gebruiken. We stemmen de datum in overleg vast.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

InPlanning open cursussen

Heb je geen specifieke, maar een algemene opleidingsbehoefte met betrekking tot InPlanning? En vind je het prima om je opleiding met personen van meerdere organisaties tegelijk te volgen? Meld je dan aan voor een InPlanning open cursus.
Na het volgen van de cursus ontvang je een certificaat.

Actuele open cursussen

Ons aanbod aan open cursussen is altijd in ontwikkeling. Op dit moment kun je je aanmelden voor de volgende open cursussen:

Heb je behoefte aan een andere cursus of opleiding?
Stuur ons een bericht en wij nemen jouw behoefte mee in de ontwikkeling van andere cursussen.

Cursusdata (planning t/m eind augustus 2020)

Basiscursus functioneel beheer InPlanning:  30 juni + 1 juli 2020

21 + 22 april 2020, – geannuleerd
26 + 27 mei 2020, – geannuleerd
Cursus functioneel beheer PLUS: 23 juni 2020

19 mei 2020,
– geannuleerd

Cursus Plannen met InPlanning: 7 juli 2020

16 april 2020,
– geannuleerd

14 mei 2020, – geannuleerd

Cursus ATW en InPlanning: 18 juni 2020

12 mei 2020,
– geannuleerd

“Geen dag is hetzelfde en je leert elke dag weer wat nieuws. Met Intus blijf je jezelf ontwikkelen”

– Marloes, Senior Consultant

Intus Icons