Opleidingen

In een mum van tijd helemaal up-to-date

Update: Cursussen weer klassikaal

Na enkele maanden met alleen online cursussen, kunnen we melden dat we inmiddels weer klassikale trainingen verzorgen. Hierbij houden wij ons uiteraard aan de richtlijnen die door het RIVM en de Overheid zijn afgegeven met betrekking tot het COVID-19 virus. Het aantal deelnemende cursisten is daarom ook beperkt. Bij binnenkomst zal worden verzocht om je handen te wassen. In de trainingsruimte is voldoende ruimte om de 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen.

Een groot voordeel van de klassikale cursussen van de Intus Academy is om met de andere deelnemers (veelal afkomstig van andere organisaties) te sparren. Zo leer je niet alleen van de trainer en de aangeboden stof, maar zeer zeker ook van elkaar. 

De online cursussen zijn door de deelnemers bijzonder goed gewaardeerd. Wij overwegen om die reden om ons cursusaanbod ook d.m.v. online trainingen aan te blijven bieden. Blijf op de hoogte van deze en andere ontwikkelingen van de Intus Academy via onze website en via onze nieuwsbrief INTUSsen. 

——————————————————————

Het kenniscentrum voor InPlanning

Ben je planner of functioneel/ applicatiebeheerder maar is InPlanning nog nieuw voor jou? Willen jij en je collega’s training in functionaliteit die je eerder niet gebruikte? Dan is een gerichte of open opleiding InPlanning een goed idee. Met onze ervaren trainers ben je snel weer volledig up-to-date!

InPlanning open cursussen

Heb je geen specifieke, maar een algemene opleidingsbehoefte met betrekking tot InPlanning? En vind je het fijn om je opleiding met personen van meerdere organisaties tegelijk te volgen? Meld je dan aan voor een InPlanning open cursus.
Na het volgen van de cursus ontvang je een certificaat.

Actuele open cursussen

Ons aanbod aan open cursussen is altijd in ontwikkeling. Op dit moment kun je je aanmelden voor de volgende open cursussen:

Heb je behoefte aan een andere cursus of opleiding?
Stuur ons een bericht en wij nemen jouw behoefte mee in de ontwikkeling van andere cursussen.

Cursusdata (planning 2021 in de maak)

Per 1 juni 2020 zijn onze cursussen ook weer klassikaal beschikbaar. Hierbij houden wij ons uiteraard aan de richtlijnen die door het RIVM en de Overheid zijn afgegeven. Dit betekent dat wij een beperkt aantal deelnemers per cursus kunnen toelaten. Indien blijkt dat de cursus is volgeboekt, dan zullen wij zo spoedig mogelijk een nieuwe cursusdatum bekend maken.

Binnenkort maken wij hier de planning voor de eerste periode van 2020 bekend.

Inschrijven

Wil je je inschrijven? Wacht niet te lang en gebruik het inschrijfformulier.

Heb je eerst nog een vraag? Neem dan gerust eerst nog even contact met ons op.

InPlanning in-house trainingen

Zijn er binnen jouw organisatie meer personen die een update over InPlanning kunnen gebruiken? Of heb je een gerichte opleidingsvraag? Dan is een gerichte in-house training de beste keus. Een van onze trainers bespreekt jullie behoeften en stemt de training af op de inrichting en InPlanning modules die jullie gebruiken. We stemmen de datum in overleg vast.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

“Geen dag is hetzelfde en je leert elke dag weer wat nieuws. Met Intus blijf je jezelf ontwikkelen”

– Marloes, Senior Consultant

Intus Icons