Ervaren Applicatie Consultant

Intus blijft groeien. En daarom hebben we al weer nieuwe collega’s nodig. We hebben veel leuke en nieuwe klanten, en een geweldige personeelsplannings-oplossing waarmee we hen helpen een volgende stap in personeelsplanning te maken. Ben jij benieuwd hoe het is om in een enthousiast en enorm gemotiveerd team te werken? Kijk dan of deze vacature - of wellicht een van onze andere vacatures - past bij jou! Zie jij een klik? Dan horen we heel graag van je!

Als applicatie consultant ben je het inhoudelijke aanspreekpunt voor onze klanten. Die bevinden zich in verschillende sectoren zoals de gezondheidszorg, overheid, industrie, logistiek en entertainment. Bij onze klanten verzorgen wij het 'Workforce Management', wat betekent dat onze klanten er voor zorgen dat de planning van hun medewerkers helemaal goed geregeld is, door gebruik te maken van onze software.  Hierbij komt naast de planning van alles kijken, zoals de Arbeidstijdenwet, CAO's etc.

Als consultant werk je samen met collega's en projectmanagers.  In eerste instantie werk je uiteraard onder begeleiding, en zodra het mogelijk is steeds meer zelfstandig.  Je voert implementatieprojecten uit en ondersteunt klanten ook na de implementatie bij nieuwe vragen en verdere verbeteringen. Die ondersteuning verleen je op locatie bij klanten, maar ook op kantoor in Zeist. Kortom: een uitdagende en afwisselende baan!

Je optimaliseert de planning bij onze klanten door ervoor te zorgen dat de ICT-oplossing InPlanning optimaal wordt ingericht en wordt gebruikt. Voorbeelden zijn het optimaliseren van de dienstroosterplanning, inrichten van takenplanning, het verbeteren van de capaciteitsplanning of het introduceren van diverse vormen van zelfroosteren.

De functie vraagt zowel om inzicht in bedrijfsprocessen bij de klant als om een zekere affiniteit met ICT. Als applicatie consultant kan je binnen het team terugvallen op technisch consultants voor oplossingen die diepgaande technische kennis vereisen. En uiteraard word je door ons team zorgvuldig begeleid zodat je er niet alleen voor staat.  Mocht je ambities hebben om je verder te ontwikkelen in de technische kant, dan is deze mogelijkheid ook aanwezig.

We hebben een leuk team met korte lijnen, en hebben bovenal plezier in wat we doen. De waardering van onze klanten voor onze software en service draagt daar natuurlijk extra aan bij.

Je werkt vaak op locatie bij onze klanten, maar ook regelmatig op ons kantoor in Zeist of af en toe thuis als het uitkomt.

Wie zoeken we?

We zoeken meerdere applicatieconsultants. Deze consultant kan ervaren zijn of een starter op de arbeidsmarkt.  De ervaren consultant heeft zijn of haar sporen verdiend op het gebied van personeelsplanning c.q. Workforce Management:

 • je hebt relevante ervaring met personeelsplanning of dienstroosterplanning processen
 • je hebt relevante ervaring met ICT systemen binnen het vakgebied van HRM; ervaring met systemen voor personeelsplanning is uiteraard een pré
 • je hebt ervaring met het omgaan met één of meerdere CAO's ;
 • ervaring met projecten om zelfroosteren of zelfregie te implementeren is een pré
 • je hebt affiniteit met ICT
 • Je communiceert sterk en bent goed in doorvragen, zodat je snel begrijpt waar iemand het over heeft.

Wat bieden we?

 • uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • een leaseauto;
 • een team met veel kennis en ervaring rondom personeelsplanning, waarbij je veel kan leren in korte tijd;
 • een omgeving waarin volop ruimte is voor ambities en initiatieven;
 • veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk te doen;
 • de mogelijkheid intern en extern opleidingen te volgen;
 • de mogelijkheid in deeltijd te werken;
 • een bijzonder kantoor in Zeist;
 • een hele leuke werksfeer, waarin hard werken en plezier hebben hand-in-hand gaan. Zoals met leuke teamactiviteiten, regelmatige borrels en natuurlijk het jaarlijkse Intus-uitje.

 

Vragen of direct reageren?

Neem voor meer informatie over de vacature contact op met Jan Veurink (j.veurink@intus.nl). 
Wil je direct solliciteren? Stuur dan een email met je motivatie en je CV naar  hrm@intus.nl of vul via onderstaande link het formulier in.

We kijken uit naar je reactie!

 

Acquisitie op basis van deze vacature - in welke vorm dan ook- wordt niet op prijs gesteld.