Intus FlexHub

Speciaal ontworpen voor het organisatie overstijgend uitwisselen van personeel

Als (zorg)organisatie sta je elke dag klaar voor jouw cliënten. Daarvoor is wel een goede planning nodig. Maak jij regelmatig gebruik van uitzendkrachten of ZZP’ers om openstaande diensten in te vullen?

Of wil je graag personeel uitwisselen met organisaties uit de regio? En wil je dat dit voor jouw medewerkers, planners en leidinggevenden prettig werkt, zonder al teveel verschillende werkwijzen?

Stel je eens voor dat je jouw planningspuzzel slim en snel kunt oplossen sámen met uitzendbureaus, ZZP-platforms of organisaties uit jouw regio.

Dat kan met de Intus FlexHub, een speciaal platform waarmee zorgorganisaties efficiënt openstaande diensten kunnen uitzetten, volledig geïntegreerd met de interne planning. Want samenwerking met andere partijen is nu belangrijker dan ooit.

Wat houdt de FlexHub in?

De FlexHub faciliteert het onderling uitwisselen van personeel tussen uitzendbureaus, ZZP-platforms en samenwerkende (zorg)organisaties in de regio. Door InPlanning uit te breiden met de FlexHub kunnen jouw planners en medewerkers, vanuit het eigen, bekende roostersysteem, diensten uitzetten bij andere organisaties en bureaus. Deze kunnen dan die openstaande diensten zien en eventueel ‘liken’.  Omgekeerd is het zelfs mogelijk om eigen medewerkers tijdelijk uit te lenen aan naburige zorgorganisaties.

Voor de (flexpool)planner is de werking volledig gelijk, ongeacht of er sprake is van interne of externe uitwisseling.

In control
Een groot voordeel van de FlexHub is dat je als zorgorganisatie de regie hebt en houdt over waar flex-aanvragen naartoe worden gestuurd.  Zo kun je ervoor zorgen dat duurdere flex-aanbieders pas worden ingeschakeld als dit echt noodzakelijk is.

Soepel proces
De FlexHub houdt rekening met verschillen tussen organisaties, zoals verschillen in (benamingen van) kwalificaties, diensten, plangroepen et cetera. Dat is heel belangrijk omdat elke organisatie hierin zijn eigen keuzes maakt.

Door het realtime karakter van de uitwisselingen zorgt de FlexHub ervoor dat een ingevulde flexaanvraag door de ene flex-aanbieder realtime wordt doorgezet naar een andere flex-aanbieder. Dat betekent dat de vele update-mailtjes en telefoontjes daarmee tot het verleden behoren.

Ook de administratieve afwikkeling na afloop van de dienst wordt een stuk eenvoudiger, onder meer doordat de data kan worden gebruikt voor reverse billing.

Op deze manier wordt het inzetten van externe medewerkers en uitwisselen van elkaars medewerkers een soepel en makkelijk werkend proces. Ook voor organisaties zonder roostersysteem of met een ander roostersysteem dan InPlanning is er een oplossing.

Voordelen FlexHub

  • Eenvoudig real-time personeel uitwisselen, zowel van extern als onderling tussen zorgorganisaties
  • Drastisch verminderen van de administratieve belasting rondom flexibele inzet
  • Optimaliseren van de externe inzet op beschikbaarheid en kosten
  • Ruimte voor de medewerker om extra of flexibel te werken en hiermee bij te dragen aan personeelsbehoud en medewerkerstevredenheid
  • Standaard volledig geïntegreerd met InPlanning

Wil je meer weten over de FlexHub? Download dan hier de brochure, of vraag een demo aan!

Download de FlexHub Brochure

In deze brochure vertellen we je meer over de voordelen van de FlexHub,
en hoe de FlexHub in de praktijk werkt.


Platforms die al succesvol aansluiten op de FlexHub.

Intus Icons