Flexpool

Met de module Flexpool kunt u volledige flexibiliteit behalen in uw organisatie. U organiseert uw flexibiliteit op de manier waarop u dat wilt, zowel met teamflex als met centrale flexpools.

Medewerkers kunnen intekenen op openstaande flexopdrachten en kunnen hun beschikbaarheid ingeven. Flex coordinatoren kunnen kandidaten zoeken en benaderen via telefoon, SMS of E-mail.

De module Flexpool sluit uiteraard aan op de andere modules en ondersteunt multi-shift, multi-functie en multi-contract.

Minder extern personeel

Eigen medewerkers zijn flexibeler dankzij Intus Flexpool. Ze geven eenvoudig extra beschikbaarheden aan, waardoor er minder behoefte is aan extern personeel. Dat scheelt in de kosten!

Efficiënter plannen

Doordat het leuk en makkelijk is voor medewerkers, vullen ze graag de beschikbaarheid in en heeft u als organisatie beter overzicht. De planner kan snel een passende kandidaat vinden, wat het proces versoepelt.

Altijd in contact

Intus Flexpool in combinatie met Intus Mobile zorgt ervoor dat u altijd in contact kunt zijn met uw medewerkers. Zo krijgt u direct feedback op uw vragen naar de medewerkers en kunt u snel verder.

Eenvoudige communicatie

Met de Flexpool module van Intus kiest de medewerker zelf hoe die benadert wil worden door de flexplanner. Dit kan telefonisch, maar ook via mail of sms. De medewerker kiest!

Eenvoudig beschikbaarheid aangeven

De medewerker geeft eenvoudig, via internet of mobiele app, beschikbaarheid aan. Omdat Intus multi-dienstverband ondersteunt, kunnen er ook extra beschikbaarheden opgeven worden naast het gewone dienstverband.

De medewerker als uitgangspunt

Intus Flexpool gaat uit van de medewerker. Deze geeft zelf, per periode, de beschikbaarheid aan. Dit levert de flexpoolplanner een goed overzicht op, waardoor de juiste kandidaat snel gevonden is.

Specifieke medewerkers aanvragen

Met Intus Flexpool is het ook mogelijk om een aanvraag bij één of meerdere specifieke medewerkers te publiceren. ‘Vind ik leuk’? Druk op het duimpje en de planner is direct op de hoogte!

Communiceer met de aanvrager

De aanvrager blijft automatisch op de hoogte van de status van de aanvraag dankzij duidelijke pictogrammen. Ook kunnen er korte berichten verstuurd worden naar de aanvrager, waardoor de aanvrager de geschikte kandidaat krijgt.

Kandidaat benaderen

Als planner zie je hoe de medewerker benaderd wil worden. Er kan eenvoudig een mail of sms verstuurd worden. De contacthistorie wordt bijgehouden, aanvragen kunnen eenvoudig tussen planners worden overgedragen.

Kandidaten zoeken

Per aanvraag is het erg eenvoudig om een flexmedewerker te vinden. Is er geen geschikte kandidaat? Dan kan er ook nog gezocht worden met uitgebreidere zoekcriteria.

Overzicht

Schakelen tussen openstaande aanvragen, nieuwe aanvragen maar ook afgehandelde aanvragen is erg eenvoudig. Hierdoor is er snel overzicht in de aanvragen.

Flexibiliteit in lagen

Met Intus Flexpool kunt u uitgaan van verschillende lagen, namelijk de eigen afdeling, overige afdelingen, de flexpool en het uitzendbureau. Eerst intern kijken scheelt in de kosten.

Kijk verder dan de eigen afdeling

Het kan heel goed zijn dat er een onderbezetting is op de eigen afdeling, maar een overbezetting op een andere afdeling. Met Intus Flexpool kan de overbezetting gebruikt worden om de onderbezetting op te lossen.

Altijd en overal aanpasbaar

Als medewerker kan de opgegeven beschikbaarheid altijd worden aangepast met Intus Mobile. Is er een afspraak gepland? Pas het aan en de flexpoolplanner is direct op de hoogte.

Meer zien?

Een beeld zegt meer dan 1.000 woorden. Daarom verzorgen wij met plezier een vrijblijvende demonstratie.

Als u via onderstaande link het formulier invult nemen wij zo snel mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak.

 

 

Meer zien?

Een beeld zegt meer dan 1.000 woorden. Daarom verzorgen wij met plezier een vrijblijvende demonstratie.

Als u via onderstaande link het formulier invult nemen wij zo snel mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak.

 

 

Verder praten?

Ellen Veurink
Accountmanager
T 030 - 82 00 315