Mobile

Met de module Mobile van Intus kunnen de medewerkers via een app op hun smartphone of tablet het rooster bekijken én muteren binnen het zelfroosterproces. Diverse platformen worden ondersteund, waaronder iOS en Android.  Medewerkers zonder smartphone kunnen eenvoudig per SMS worden benaderd om openstaande diensten in te vullen.

 

Bereik uw mensen snel en eenvoudig

Op zoek naar een medewerker voor een extra dienst? Wijzigen de tijden van een dienst? Met Intus Mobile communiceert u snel en eenvoudig met de medewerker via SMS of E-mail. Aan u de keus.

Laat mensen overal (zelf) roosteren

Geef uw medewerkers de beschikking over een app, waarmee ze hun rooster kunnen opvragen en online kunnen muteren. Hiermee heeft u een ideaal aanvullend communicatiekanaal met uw medewerkers!

Altijd op de hoogte

Uw medewerkers zijn altijd op de hoogte van de actuele werktijden. Medewerkers hoeven nooit meer te vragen wanneer ze moeten werken, dit kunnen ze direct zelf inzien.

Overal (zelf) roosteren

Uw medewerkers zijn via Intus Mobile altijd op de hoogte. Voor het gebruik van Intus Mobile is een smartphone of tablet met internet verbinding noodzakelijk. Intus Mobile heeft een app beschikbaar voor Android, Windows Mobile en iOS.

Toegankelijk en actueel

Met Intus Mobile geeft u uw medewerkers de mogelijkheid om altijd en overal inzicht te krijgen in het rooster. Dankzij realtime verwerking zijn de gegevens altijd actueel.

Eenvoud

Door de app kunnen knelpunten in een laat stadium van het rooster snel opgelost worden. De app zorgt voor een snelle communicatie.

SMS functionaliteit

U kunt een sms-bericht versturen wanneer u een tekort in de planning signaleert. Medewerkers zijn direct op de hoogte van een knelpunt en kunnen direct de dienst kiezen via de app.

Meer zien?

Een beeld zegt meer dan 1.000 woorden. Daarom verzorgen wij met plezier een vrijblijvende demonstratie.

Als u via onderstaande link het formulier invult nemen wij zo snel mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak.

 

 

Meer zien?

Een beeld zegt meer dan 1.000 woorden. Daarom verzorgen wij met plezier een vrijblijvende demonstratie.

Als u via onderstaande link het formulier invult nemen wij zo snel mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak.

 

 

Klanten over Intus Mobile

Gonny Hiemstra, Verpleegkundige Zorgpalet

"De App is ideaal. Alles doe ik ermee, inkijken, samenstellen en veranderen van het rooster. Vanaf het allereerste begin gebruik ik hem al en ik zou niet meer zonder kunnen!"

 

 

Verder praten?

Maarten van Hooidonk
Accountmanager
T 030 - 82 00 315