Over Intus

Intus is een zelfstandig Nederlands softwarebedrijf, opgericht in 2000. In de beginfase was Intus actief als implementatiepartner van een in Duitsland ontwikkeld personeelsplanningspakket.

Door de jaren heen werd duidelijk dat er in de markt behoefte was aan een innovatieve manier van planning. Vaak kwamen roosters tot stand doordat planners gingen puzzelen of door wiskundig geavanceerde roostergeneratoren. Wat vergeten werd, was dat medewerkers de roosters moesten lopen. Zij kwamen pas aan bod nadat de roosters gepubliceerd werden en hadden maar één middel om het rooster voor hen kloppend te krijgen: diensten ruilen.

Dat moest anders en dat kon anders.

Dat was de start van InPlanning, circa 10 jaar geleden.

Nu, jaren later:

  • behoort InPlanning tot de beste systemen voor personeelsplanning in de markt
  • is Intus uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 60 medewerkers
  • is Intus ook buiten Nederland actief onder de merknaam Swisio
  • gaan meer dan 150.000 gebruikers door onze software elke dag net iets prettiger aan het werk
  • is Intus gecertificeerd voor de ISO27001 en NEN7510 normen voor informatiebeveiliging, evenals de ISO9001 norm voor kwaliteitscontrole

Gebruiker centraal

InPlanning is vanaf de grond ontwikkeld vanuit de filosofie “gebruiker centraal”. Dat betekent dat InPlanning zich onderscheidt door haar praktijkgerichtheid en gebruiksvriendelijkheid. De software is daarnaast te gebruiken op alle apparaten en eenvoudig te koppelen met andere systemen.

Prettig werken met Intus

Het is niet alleen prettig werken met onze software, het is ook prettig werken met onze mensen.
Want voor succesvolle workforce management heb je meer nodig dan alleen software. Ook de processen eromheen en de manier waarop je InPlanning inricht zijn van groot belang. Onze medewerkers zetten zich voor 100% in om onze klanten succesvol te laten zijn met InPlanning.

Want tevreden klanten maken onze toekomst

Intus Icons