Werken bij Intus

Werken met Intus leuk? Werken bij Intus is misschien nog wel leuker!

Steeds meer organisaties kiezen voor onze software en daar zijn we heel trots op. We willen onze klanten optimaal bedienen. Dat doen we inmiddels met meer dan 50 medewerkers. Allemaal passievolle mensen die ons bedrijf maken tot wat het is: een plek waar gedrevenheid, vakbekwaamheid en collegialiteit onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Werken bij Intus, ook iets voor jou?

Gedreven, bekwaam en informeel

Wij bieden veel ruimte voor eigen initiatief. Je krijgt al snel veel eigen verantwoordelijkheid. Het is aan jou om je eigen werkdag in te delen en te laten zien wat je kunt. En als het bij je functie hoort, ga je al snel naar klanten toe. Je ontwikkelt je terwijl je werkt (learning on the job). We begeleiden je en je kunt cursussen of opleidingen volgen.

Wij geloven in ons product en willen onze klanten de best mogelijke planningssoftware en dienstverlening leveren. Dit zie je terug in onze werkhouding. We hebben verstand van ons vak en zijn gedreven om onze klanten werkelijk vooruit te helpen. Samen met de informele omgangsvorm maakt dit Intus een onwijs leuk bedrijf om bij te werken.

“Er hangt hier een fijne open sfeer, je kunt altijd bij elkaar binnen lopen.”
– Shanna

Shanna

“Ik vind het fijn dat er bij Intus veel ruimte is voor eigen inbreng.”
– Herman.

Herman

“Bij Intus verrichten we met een vrij klein team enorm veel werk.
Iedereen helpt elkaar en samen komen we tot een mooi product.”
– Astrid.

“Intus is een relatief klein bedrijf met een prettige, professionele sfeer, die toch informeel aandoet.”
– Annemarie.

Astrid & Annemarie

Goed bereikbaar naast station Driebergen-Rijsenburg

Wij werken vanuit een modern pand pal naast Driebergen-Rijsenburg. Ons kantoor is goed bereikbaar met de auto, OV en de fiets. We houden regelmatig borrels en organiseren leuke teamactiviteiten, zoals skivakantie, kerstdiner en deelname aan sporttoernooien. En niet te vergeten: het jaarlijkse Intus uitje!

Wil jij met enthousiaste en gemotiveerde collega’s werken?
En wil jij een B2B softwarebedrijf met een prachtig product nog succesvoller maken?
Dan ben je bij Intus aan het goede adres. We maken graag kennis met jou!

Bekijk vacatures

Intus Icons