Startend Applicatie Consultant

Intus blijft groeien en daarom zoeken we al weer nieuwe collega’s. We hebben veel nieuwe en leuke klanten, en een geweldige personeelsplannings-oplossing waarmee we hen helpen een volgende stap in personeelsplanning te maken. Ben je niet al te lang geleden afgestudeerd en wil je graag worden opgeleid om consultant te worden op het gebied van HRM en planning? Lees dan zeker even verder!

Als applicatie consultant ben je het inhoudelijke aanspreekpunt voor onze klanten. Die bevinden zich in verschillende sectoren zoals de gezondheidszorg, overheid, industrie, logistiek en entertainment. Bij onze klanten verzorgen wij het 'Workforce Management', wat betekent dat onze klanten er voor zorgen dat de planning van hun medewerkers helemaal goed geregeld is, door gebruik te maken van onze software.  Hierbij komt naast de planning van alles kijken, zoals de Arbeidstijdenwet, CAO's etc.

Als startend consultant gaan wij je opleiden in de vakgebieden consultancy en personeelsplanning, en in onze oplossing die we aan klanten leveren. Je draait mee met meer ervaren collega's en projectmanagers zodat je jezelf snel kan ontwikkelen, en uiteraard ga je zodra het mogelijk steeds meer zelfstandig doen.  Je voert implementatieprojecten uit en ondersteunt klanten ook na de implementatie bij nieuwe vragen en verdere verbeteringen. Die ondersteuning verleen je op locatie bij klanten, maar ook op kantoor in Zeist. Kortom: een uitdagende en afwisselende baan!

Je optimaliseert de planning bij onze klanten door ervoor te zorgen dat de ICT-oplossing InPlanning optimaal wordt ingericht en wordt gebruikt. Voorbeelden zijn het optimaliseren van de dienstroosterplanning, inrichten van takenplanning, het verbeteren van de capaciteitsplanning of het introduceren van diverse vormen van zelfroosteren.

De functie vraagt zowel om inzicht in bedrijfsprocessen bij de klant als om een zekere affiniteit met ICT. Als applicatie consultant kan je binnen het team terugvallen op technisch consultants voor oplossingen die diepgaande technische kennis vereisen. En uiteraard word je door ons team zorgvuldig begeleid zodat je er niet alleen voor staat.  Mocht je ambities hebben om je verder te ontwikkelen in de technische kant, dan is deze mogelijkheid ook aanwezig.

We hebben een leuk team met korte lijnen, en hebben bovenal plezier in wat we doen. De waardering van onze klanten voor onze software en service draagt daar natuurlijk extra aan bij.

Je werkt vaak op locatie bij onze klanten, maar ook regelmatig op ons kantoor in Zeist of af en toe thuis als het uitkomt.

 

Wat vragen we?

Het belangrijkst is dat je ambities hebt om je te ontwikkelen op het vakgebied Workforce Management. En herken je je in het volgende profiel:

 • je hebt een relevante afgeronde opleiding op Bachelor of Master niveau;
 • opleidingen als Bedrijfskunde of Bedrijfsinformatica sluiten goed aan, maar uiteindelijk is het belangrijkst dat je de ambitie hebt om je te ontwikkelen op het gebied van 'Workforce Management' of HRM;
 • je hebt aantoonbare affiniteit met ICT;
 • je bent enthousiast en houdt van afwisseling;
 • je hebt goede communicatieve vaardigheden.

Wat bieden we?

Een baan om helemaal in op te gaan, zodat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent. En ook nog:

 • uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • een leaseauto of een mobiliteitsbudget;
 • een team met veel kennis en ervaring rondom Workforce Management, waarbij je veel kan leren in korte tijd;
 • een omgeving waarin volop ruimte is voor ambities en initiatieven;
 • veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk te doen;
 • de mogelijkheid intern en extern opleidingen te volgen;
 • de mogelijkheid in deeltijd te werken (minimaal 32 uur);
 • diverse doorgroeimogelijkheden;
 • een bijzonder kantoor in Zeist;
 • een hele leuke werksfeer, waarin hard werken en plezier hebben hand-in-hand gaan. Zoals met leuke teamactiviteiten, regelmatige borrels en natuurlijk het jaarlijkse Intus-uitje.

Heb je vragen of wil je direct reageren?

Neem voor meer informatie over de vacature contact op met Jan Veurink, tel. 030 - 82 00 315 of per mail via j.veurink@intus.nl. Wil je direct solliciteren? Stuur dan een email met je motivatie en je CV naar hrm@intus.nl of vul via onderstaande link het formulier in.

We kijken uit naar je reactie!