Weblog

Op ons weblog vindt u alles over Intus, maar ook gerelateerde artikelen over planning.

Op ons weblog kunt u informatie over Intus en haar producten vinden, maar ook gerelateerde items. U kunt ook rechts een selectie maken van een specifieke categorie.

Het watermerk van Het Baken

Het Baken is een regionale zorginstelling die vanuit het motto ‘vertrouwd en dichtbij’ kwalitatief goede zorg verleent aan inwoners van de gemeenten Nunspeet, Elburg, Oldebroek, Hattem, Epe en Heerde.

Ruim drie jaar geleden heeft er in de organisatie een transitie plaatsgevonden, waarbij o.a. is gekozen om vanuit ’de bedoeling’ te gaan werken. De bedoeling is het hoogst ‘nastrevenswaardige’, dat waar je het uiteindelijk voor doet.

Viggo-Eindhoven Airport en InPlanning

Viggo als nieuwe klant bij Intus ingelijfd!
Diegenen die weleens via Eindhoven Airport vliegen, kennen het logo van Viggo wellicht.
Viggo verzorgt op Eindhoven Airport alle services op het gebied van ‘ground handling’, ‘cargo’, ‘aircraft cleaning’ en ‘security’. Vanaf april 2019 gaat de overkoepelende holding PW Groep B.V. deze dienstverlening ook voor de luchthaven Lelystad verzorgen. Elke dag werkt Viggo aan het nog verder verbeteren van haar dienstverlening en een goed personeelsplanning systeem kan daarbij ondersteunen.

Wij zien u graag op onze stand!

Dinsdag 17, woensdag 18 en donderdag 19 april vindt het jaarlijkse Zorg & ICT congres plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Het ideale moment om de nieuwste ontwikkelingen romdom personeelsplanning in ons systeem InPlanning te komen bekijken. Intus is aanwezig op stand 01BV.C042. Via deze link kunt u zich direct inschrijven.

Slimme koppeling De Heer en Intus!

De koppeling tussen het Elektronisch Cliënten Dossier PlanCare van De Heer en het Personeelsplanningsysteem InPlanning van Intus is een feit.

We did it!

Intus gecertificeerd voor ISO27001:2013 en NEN 7510:7511; we did it!

Na een intensief voorbereidingstraject heeft Intus zich gecertificeerd voor ISO27001:2013 en NEN7510:7511, standaarden op het gebied van informatiebeveiliging. Waar tot dusver uitsluitend het datacenter gecertificeerd was, geldt deze certificering nu voor de hele keten; software ontwikkeling, implementatie, hosting en support.