Weblog

Op ons weblog vindt u alles over Intus, maar ook gerelateerde artikelen over planning.

Op ons weblog kunt u informatie over Intus en haar producten vinden, maar ook gerelateerde items. U kunt ook rechts een selectie maken van een specifieke categorie.

Planning en Volwaardig Leven

De gehandicaptenzorg in Nederland kan beter. Volgens het Ministerie van Volksgezondheid zijn er signalen dat de “beschikbare zorg en ondersteuning niet langer gelijk loopt met de behoeftes van de doelgroep”. Dit komt mede doordat er een verschuiving heeft plaatsgevonden in de vraag naar zorg; de gestelde eisen zijn niet meer hetzelfde als vroeger, maar het zorgaanbod is wel hetzelfde gebleven.

Tactus gaat voor gebruiksvriendelijkheid

In de afgelopen tijd heeft Intus verschillende nieuwe klanten mogen verwelkomen. Vandaag in de spotlight: Tactus Verslavingszorg.

RWS start met pilot meeroosteren

Begin oktober is Rijkswaterstaat Verkeer- en Watermanagement gestart met een pilot meeroosteren. Hiervoor is de keuze gevallen op de software van Intus. Wij spraken met Anita Nuij (Senior Adviseur Bedrijfsvoering en tevens Projectleider van de Pilots roosteren) over de organisatie en het project dat zij leidt.

Intus winnaar FD Gazellen 2018

Intus is winnaar van de FD Gazellen 2018! Dit betekent dat wij tot snelst groeiende bedrijven van Nederland horen. Wij zijn trots dat wij deze prijs in ontvangst mogen nemen als leverancier van de beste software voor personeelsplanning. Organisaties kiezen voor ons om de gebruiksvriendelijkheid van onze software, en vinden het fijn om met onze mensen samen te werken.

Zelfregie voorkomt personeelsverloop

Het personeelsverloop staat momenteel met 13,3% op het hoogste niveau in 5 jaar. Dat publiceerde EY in september in een onderzoek omtrent het personeelsverloop in de zorg. Ook het verzuim is naar zorgwekkende hoogte van 5,7% gestegen.