Weblog

Op ons weblog vindt u alles over Intus, maar ook gerelateerde artikelen over planning.

Op ons weblog kunt u informatie over Intus en haar producten vinden, maar ook gerelateerde items. U kunt ook rechts een selectie maken van een specifieke categorie.

12 november "Gezond zelfroosteren in de praktijk"

Op 12 november organiseert Netwerk Zelfroosteren de conferentiemiddag met thema "Gezond zelfroosteren in de praktijk"

VGGM vindt Intus heel servicegericht

Eigenlijk bleek het een uitgemaakte zaak voor Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden (VGGM); marktleider Intus was haar belangrijkste kandidaat voor software personeelsplanning.

RAV Flevoland, Gooi & Vechtstreek

De regionale ambulancevoorzieningen van Flevoland en Gooi & Vechtstreek zijn een intensieve samenwerking aangegaan en gebruiken voor hun personeelsplanning de software van Intus.

Gemeente Den Haag in voor Intus!

Voor de 225 medewerkers van de Handhavingsorganisatie van de gemeente Den Haag, voldeed Excel niet meer als personeelsplanningssysteem. Met de keuze voor InPlanning zet de organisatie een grote stap vooruit.

Het watermerk van Het Baken

Het Baken is een regionale zorginstelling die vanuit het motto ‘vertrouwd en dichtbij’ kwalitatief goede zorg verleent aan inwoners van de gemeenten Nunspeet, Elburg, Oldebroek, Hattem, Epe en Heerde.

Ruim drie jaar geleden heeft er in de organisatie een transitie plaatsgevonden, waarbij o.a. is gekozen om vanuit ’de bedoeling’ te gaan werken. De bedoeling is het hoogst ‘nastrevenswaardige’, dat waar je het uiteindelijk voor doet.