Weblog

Op ons weblog vindt u alles over Intus, maar ook gerelateerde artikelen over planning.

Op ons weblog kunt u informatie over Intus en haar producten vinden, maar ook gerelateerde items. U kunt ook rechts een selectie maken van een specifieke categorie.

VGGM vindt Intus heel servicegericht

Eigenlijk bleek het een uitgemaakte zaak voor Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden (VGGM); marktleider Intus was haar belangrijkste kandidaat voor software personeelsplanning.

RAV Flevoland, Gooi & Vechtstreek

De regionale ambulancevoorzieningen van Flevoland en Gooi & Vechtstreek zijn een intensieve samenwerking aangegaan en gebruiken voor hun personeelsplanning de software van Intus.

Gemeente Den Haag in voor Intus!

Voor de 225 medewerkers van de Handhavingsorganisatie van de gemeente Den Haag, voldeed Excel niet meer als personeelsplanningssysteem. Met de keuze voor InPlanning zet de organisatie een grote stap vooruit.

Het watermerk van Het Baken

Het Baken is een regionale zorginstelling die vanuit het motto ‘vertrouwd en dichtbij’ kwalitatief goede zorg verleent aan inwoners van de gemeenten Nunspeet, Elburg, Oldebroek, Hattem, Epe en Heerde.

Ruim drie jaar geleden heeft er in de organisatie een transitie plaatsgevonden, waarbij o.a. is gekozen om vanuit ’de bedoeling’ te gaan werken. De bedoeling is het hoogst ‘nastrevenswaardige’, dat waar je het uiteindelijk voor doet.

Viggo-Eindhoven Airport en InPlanning

Viggo als nieuwe klant bij Intus ingelijfd!
Diegenen die weleens via Eindhoven Airport vliegen, kennen het logo van Viggo wellicht.
Viggo verzorgt op Eindhoven Airport alle services op het gebied van ‘ground handling’, ‘cargo’, ‘aircraft cleaning’ en ‘security’. Vanaf april 2019 gaat de overkoepelende holding PW Groep B.V. deze dienstverlening ook voor de luchthaven Lelystad verzorgen. Elke dag werkt Viggo aan het nog verder verbeteren van haar dienstverlening en een goed personeelsplanning systeem kan daarbij ondersteunen.