Personeelsplanning voor de gezondheidszorg

Eenvoudig zelf je rooster bekijken, een dienst ruilen, verlof aanvragen of je uren verantwoorden

Demo aanvragen Alle modules
37893895_m

Roosteren in de zorg

Wil je een rooster maken in de zorg branche en zoek je een prettig werkende roosterplanning applicatie? Maar moet het wel een professionele oplossing zijn die zich al in jouw sector heeft bewezen? Maak kennis met InPlanning.

InPlanning wordt succesvol gebruikt door organisaties in de Ambulancezorg, Jeugdzorg, GGZGHZ, Klinieken, Revalidatiezorg, Verslavingszorg, VVT en diverse ziekenhuizen.65447309_m

Prettig werken, meer tijd voor zorg

Naast de basismodule Dienstroosterplanning, maken organisaties in Zorg en Welzijn vaak gebruik van de modules ESS Employee Self Service, Samenroosteren, Capaciteitsplanning, Flexplanning en soms Dagplanning.

Alle modules werken geïntegreerd en zijn ontwikkeld om jou het leven makkelijker te maken. Zodat je tijd overhoudt voor zaken waar het echt om gaat: Zorg verlenen aan je cliënten en patiënten.

Meer over alle InPlanning modules.

Overline

Wat is jouw specialisme?

Onze software InPlanning helpt jou bij het maken van een efficiënte personeelsplanning!

Voordelen InPlanning

Koppelen? Geen probleem!

 
Personeelsplanning software staat zelden op zichzelf. Het is dan ook niet toevallig dat wij de filosofie hebben dat je InPlanning makkelijk moet kunnen koppelen met andere systemen. Wil je koppelen met een HR-systeem, salarissysteem, verzuimsysteem, opleidingssysteem, BI-systeem of een ander systeem?
 
Geen probleem: In InPlanning kan het en wij willen het.
 

Klanten

Meer dan 150.000 mensen bij meer dan 170 organisaties gebruiken InPlanning, waaronder:

We komen graag met je in contact!

Meer weten over onze software?