Personeelsplanning voor Transport & Logistiek

Maak kennis met InPlanning, het professionele roostersysteem waarmee je prettiger werkt

Ben je werkzaam in de sector Transport & Logistiek en zoek je een prettig werkende roosterplanning applicatie? Maar moet het wel een professionele oplossing zijn die zich al in jouw sector heeft bewezen?

Maak kennis met InPlanning.

Prettig en efficiënt

Naast de basismodule Dienstroosterplanning, maken organisaties in de Transport & Logistiek vaak gebruik van de modules ESS Employee Self Service, Dagplanning en Capaciteitsplanning. Alle modules werken geïntegreerd en zijn ontwikkeld om jou het leven makkelijker te maken. Zodat je niet onnodig tijd verliest en je je aandacht kunt richten op je eigenlijke werk. Meer over alle InPlanning modules.

Koppelen? Geen probleem!

Personeelsplanning software staat zelden op zichzelf. Het is dan ook niet toevallig dat wij de filosofie hebben dat je InPlanning makkelijk moet kunnen koppelen met andere systemen. Wil je koppelen met een HR-systeem, salarissysteem, verzuimsysteem, opleidingssysteem, BI-systeem of een ander systeem?

Geen probleem: In InPlanning kan het en wij willen het.

Meer over koppelingen

Klanten in sector Transport & Logistiek

Wij hebben diverse klanten in de sector Transport & Logistiek. Onze klanten gebruiken InPlanning als oplossing voor een diversiteit aan planningsvraagstukken. Onder hen onder andere:

RSC Rotterdam
Intus Icons