Inrichten en implementeren

Wij richten samen met jouw organisatie InPlanning slim in en stomen je medewerkers klaar, zodat je een vliegende start met InPlanning maakt.

Demo aanvragen Alle modules
068_Intus_0377_8673_HR

Heb je gekozen voor InPlanning? Leuk! Ons implementatieteam gaat je helpen om InPlanning snel en soepel in te voeren. Wij trainen en begeleiden je beheerders om InPlanning slim in te richten. We zorgen dat koppelingen worden gemaakt en getest. Natuurlijk samen met de projectteamleden van jouw organisatie. Zodat jij en je collega’s snel met InPlanning aan de slag kunnen.

Elke organisatie is anders en daarom is elke implementatie anders. Maar niet alles is anders. Met bijna 20 jaar ervaring hebben wij een aardig beeld van wat handig en verstandig is om InPlanning succesvol in gebruik te nemen. En wat de aandachtspunten zijn bij de overstap van een bestaand planningspakket naar InPlanning. Het wiel hoeft dus niet opnieuw te worden uitgevonden. Best practices zijn hierbij een vertrekpunt, maar waar nodig kan hiervan afgeweken worden.

264_Intus_Klantendag_01722_1028_HR

Zelfredzame beheerders

Organisaties ontwikkelen zich en personeelsplanning moet mee kunnen ontwikkelen. Omdat InPlanning een generiek systeem voor personeelsplanning is, is het bij uitstek geschikt om diverse vormen van roosteren en plannen te ondersteunen. Het is een kwestie van inrichten. Maar dan is het niet handig als voor elke wijziging een consultant van Intus nodig zou zijn.

Het is daarom onze filosofie dat wij jouw beheerders opleiden en begeleiden om zelfredzaam te zijn. Zodat zij InPlanning doorgronden en zelfstandig de inrichting kunnen wijzigen. Dat is nu eenmaal het meest effectief.

Plan van aanpak

Ons raamwerk voor een implementatietraject bestaat in grote lijnen uit 5 fasen:

Uitvragen

Uitvragen van organisatiestructuur, gewenste planproces en koppelingen.

004_Intus_0027_8323_HR

Trainen

Onze consultants leiden functioneel beheerders en key-users op.

022_Intus_0225_8521_HR

Inrichten

Beheerders richten InPlanning in, onder begeleiding van onze experts.

019_Intus_0198_8494_HR

Testen

Testen of alles werkt zoals bedoeld. Wij kunnen helpen met testsjablonen.

009_Intus_0074_8370_HR

Go-live

Gefaseerd of in een big-bang.

005_Intus_0037_8333_HR
“Samen met de klant en ons team zorgen dat zij alles uit InPlanning halen wat erin zit, dát voelt goed”
Coen
Coen Kelder

Projectmanager