FlexHub

Speciaal ontworpen voor het organisatie overstijgend uitwisselen van personeel

Demo aanvragen Brochure downloaden
240_Intus_Klantendag_00760_2112_HR

Onderlinge samenwerking

Als (zorg)organisatie sta je elke dag klaar voor jouw cliënten. Daarvoor is wel een goede planning nodig. Maak jij regelmatig gebruik van uitzendkrachten of ZZP’ers om openstaande diensten in te vullen?

Of wil je graag personeel uitwisselen met organisaties uit de regio? En wil je dat dit voor jouw medewerkers, planners en leidinggevenden prettig werkt, zonder al teveel verschillende werkwijzen?

Stel je eens voor dat je jouw planningspuzzel slim en snel kunt oplossen sámen met uitzendbureaus, ZZP-platforms of organisaties uit jouw regio.

Dat kan met de Intus FlexHub, een speciaal platform waarmee zorgorganisaties efficiënt openstaande diensten kunnen uitzetten, volledig geïntegreerd met de interne planning. Want samenwerking met andere partijen is nu belangrijker dan ooit.

flexhub

Wat doet de FlexHub?

De FlexHub faciliteert het onderling uitwisselen van personeel tussen uitzendbureaus, ZZP-platforms en samenwerkende (zorg)organisaties in de regio.

Door InPlanning uit te breiden met de FlexHub kunnen jouw planners en medewerkers, vanuit het eigen, bekende roostersysteem, diensten uitzetten bij andere organisaties en bureaus. Deze kunnen dan die openstaande diensten zien en eventueel ‘liken’.  Omgekeerd is het zelfs mogelijk om eigen medewerkers tijdelijk uit te lenen aan naburige zorgorganisaties.

Voor de (flexpool)planner is de werking volledig gelijk, ongeacht of er sprake is van interne of externe uitwisseling.

Aangesloten bij de FlexHub:

Voordelen FlexHub

Klanten

Meer dan 150.000 mensen bij meer dan 170 organisaties gebruiken InPlanning, waaronder:

We komen graag met je in contact!

Meer weten over onze software?