Ondersteuning en advies

Van operationele hulp tot strategisch WFM advies

Je organisatie ontwikkelt zich en ook InPlanning biedt steeds meer mogelijkheden. In een continu veranderende wereld is het verstandig om regelmatig te beoordelen of jouw manier van roosteren en jouw gebruik van InPlanning nog steeds maximaal bijdragen aan het bereiken van de doelen van jouw organisatie.

Heel vaak kun je dat prima zelf. Maar soms is het ook fijn om te sparren met een expert die niet alleen alle ins en outs van InPlanning kent, maar ook ruime ervaring heeft personeelsplanningsprocessen. Op zo’n moment is het fijn dat je bij Intus zit.

Benut ons om je doelen te bereiken

Onze consultants Advies en Ondersteuning hebben jarenlange ervaring met workforce management. Ze weten hoe organisaties roosteren en ze kunnen je adviseren over de beste keuzes voor jouw organisatie. Bovendien kennen ze alle ins en outs van InPlanning. Wil je daarom ondersteuning bij een verandertraject op gebied van WFM waarbij InPlanning een rol speelt of een operationeel traject om een nieuwe InPlanning module in te richten? Team Advies en Ondersteuning staat voor je klaar.

Want workforce management is meer dan alleen een goed systeem.

“Aan tafel bij onze klanten luisteren we aandachtig naar wat er speelt. En delen we de jarenlange ervaring met InPlanning én in het vakgebied WFM. Zodat de ondersteuning die we bieden volledig kan worden benut om een stap vooruit te zetten.”

– Mario, Senior Adviseur

Intus Icons