Personeelsplanning voor de industrie

Demo aanvragen Alle modules
82813644_m

Roosteren in de industrie

Ben je werkzaam in de sector Industrie en zoek je een prettig werkende roosterplanning applicatie? Maar moet het wel een professionele oplossing zijn die zich al in jouw sector heeft bewezen? Maak kennis met InPlanning. InPlanning wordt succesvol gebruikt door bijvoorbeeld fabrieken van grote merken.44766224_m

Prettig werken, efficiënt produceren

Naast de basismodule Dienstroosterplanning, maken organisaties in de Industrie vaak gebruik van de modules ESS Employee Self Service, Dagplanning en Capaciteitsplanning.

Alle modules werken geïntegreerd en zijn ontwikkeld om jou het leven makkelijker te maken. Zo hou je tijd over voor zaken waar het echt om gaat: Het efficiënt laten lopen van de productie.

Meer over alle InPlanning modules

Voordelen InPlanning

“De Takenplanning van Intus zorgt voor een optimale flexibele bepaling van inzet van personeel in een zeer kort tijdsbestek, op basis van toegekende competenties.”
Jac Dingelstad

Personeelsplanner bij Rockwool

Koppelen? Geen probleem!

 
Personeelsplanning software staat zelden op zichzelf. Het is dan ook niet toevallig dat wij de filosofie hebben dat je InPlanning makkelijk moet kunnen koppelen met andere systemen. Wil je koppelen met een HR-systeem, salarissysteem, verzuimsysteem, opleidingssysteem, BI-systeem of een ander systeem?
 
Geen probleem: In InPlanning kan het en wij willen het.
 

Klanten

Meer dan 150.000 mensen bij meer dan 170 organisaties gebruiken InPlanning, waaronder:

We komen graag met je in contact!

Meer weten over onze software?