Personeelsplanning voor de Industrie

Maak kennis met InPlanning, het professionele roostersysteem waarmee je prettiger werkt

Ben je werkzaam in de sector Industrie en zoek je een prettig werkende roosterplanning applicatie? Maar moet het wel een professionele oplossing zijn die zich al in jouw sector heeft bewezen? Maak kennis met InPlanning. InPlanning wordt succesvol gebruikt door bijvoorbeeld fabrieken van grote merken.

Prettig werken, efficiënt produceren

Naast de basismodule Dienstroosterplanning, maken organisaties in de Industrie vaak gebruik van de modules ESS Employee Self Service, Dagplanning en Capaciteitsplanning. Alle modules werken geïntegreerd en zijn ontwikkeld om jou het leven makkelijker te maken. Zodat je tijd overhoudt voor zaken waar het echt om gaat: Het efficiënt laten lopen van de productie. Meer over alle InPlanning modules

“De Takenplanning van Intus zorgt voor een optimale flexibele bepaling van inzet van personeel in een zeer kort tijdsbestek, op basis van toegekende competenties.”

– Jac Dingelstad, Personeelsplanner Rockwool

Koppelen? Geen probleem!

Personeelsplanning software staat zelden op zichzelf. Het is dan ook niet toevallig dat wij de filosofie hebben dat je InPlanning makkelijk moet kunnen koppelen met andere systemen. Wil je koppelen met een HR-systeem, salarissysteem, verzuimsysteem, opleidingssysteem, BI-systeem of een ander systeem?

Geen probleem: In InPlanning kan het en wij willen het.

Meer over koppelingen

Klanten in de sector Industrie

Wij hebben diverse klanten binnen de Industrie. Onze klanten gebruiken InPlanning als oplossing voor een diversiteit aan planningsvraagstukken. Klanten zijn onder andere:

ROCKWOOL

Intus Icons