Ondersteuning en advies

Van operationele hulp tot strategisch WFM advies

Demo aanvraag Alle diensten
Jefta en Coen

Bereik je doelen

Je organisatie ontwikkelt zich en ook InPlanning biedt steeds meer mogelijkheden. In een continu veranderende wereld is het verstandig om regelmatig te beoordelen of jouw manier van roosteren en jouw gebruik van InPlanning nog steeds maximaal bijdragen aan het bereiken van de doelen van jouw organisatie.

Heel vaak kun je dat prima zelf. Maar soms is het ook fijn om te sparren met een expert die niet alleen alle ins en outs van InPlanning kent, maar ook ruime ervaring heeft personeelsplanningsprocessen. Op zo’n moment is het fijn dat je bij Intus zit.

Sander

Wij staan voor je klaar

Onze accountmanagers en consultants Advies en Ondersteuning hebben jarenlange ervaring met workforce management. Ze weten hoe organisaties roosteren en ze kunnen je adviseren over de beste keuzes voor jouw organisatie. Bovendien kennen ze alle ins en outs van InPlanning. Wil je daarom ondersteuning bij een verandertraject op gebied van WFM waarbij InPlanning een rol speelt of een operationeel traject om een nieuwe InPlanning module in te richten? Team Advies en Ondersteuning staat voor je klaar.

Want workforce management is meer dan alleen een goed systeem.

Trainingen

Ben je planner of functioneel/ applicatiebeheerder maar is InPlanning nog nieuw voor jou? Willen jij en je collega’s training in functionaliteit die je eerder niet gebruikte? Dan is een gerichte of open opleiding InPlanning een goed idee. Met onze ervaren trainers ben je snel weer volledig up-to-date!

 

Intus Academy
“Aan tafel bij onze klanten luisteren we aandachtig naar wat er speelt. En delen we de jarenlange ervaring met InPlanning én in het vakgebied WFM. Zodat de ondersteuning die we bieden volledig kan worden benut om een stap vooruit te zetten.”
Ontwerp zonder titel-1
Mario Feenstra

Senior Consultant & Adviseur