Personeelsplanning voor de Publieke Sector

Maak kennis met InPlanning, het professionele roostersysteem waarmee je prettiger werkt

Ben je werkzaam in de Publieke Sector en zoek je een prettig werkende roosterplanning applicatie? Maar moet het wel een professionele oplossing zijn die zich al in jouw sector heeft bewezen? Maak kennis met InPlanning. InPlanning wordt succesvol gebruikt door bijvoorbeeld gemeenten, ZBO’s en de landelijke overheid.

Prettig werken, optimale dienstverlening

Naast de basismodule Dienstroosterplanning maken organisaties in de Publieke Sector vaak gebruik van de modules ESS Employee Self Service, Zelfroosteren en Dagplanning. Alle modules werken geïntegreerd en zijn ontwikkeld om jou het leven makkelijker te maken. Zodat je je maximaal kunt richten op waar het echt om gaat: optimale dienstverlening aan burgers en bedrijven. Meer over alle InPlanning modules.

Koppelen? Geen probleem!

Personeelsplanning software staat zelden op zichzelf. Het is dan ook niet toevallig dat wij de filosofie hebben dat je InPlanning makkelijk moet kunnen koppelen met andere systemen. Wil je koppelen met een HR-systeem, salarissysteem, verzuimsysteem, opleidingssysteem, BI-systeem of een ander systeem?

Geen probleem: In InPlanning kan het en wij willen het.

Meer over koppelingen

Klanten in de Publieke Sector

Wij hebben diverse klanten in de publieke sector, die InPlanning als oplossing voor een diversiteit aan planningsvraagstukken gebruiken. Onder hen onder andere:

Luchtverkeersleiding Nederland
Intus Icons