Dagplanning

Snel en eenvoudig complexe werkplekplanningen maken?
Met InPlanning Dagplanning maak je je detailplanning van mensen, middelen en routes.

Demo aanvragen Alle modules
11

Werkplekken en routes

Werk je tijdens een dienst op verschillende werkplekken of voer je verschillende taken uit? Of bezoek jij tijdens je dienst een aantal adressen? Dan is InPlanning Dagplanning er voor jou!

Met takenplanning of opdrachtenplanning worden je diensten in detail gepland. Alle werkplekken, taken en routes hebben de juiste bezetting, ervaringsuren worden meegenomen in de planning en jij weet precies waar je aan toe bent.

7

Takenplanning: voor het plannen van taken binnen diensten

Met takenplanning zorg je voor de juiste planning van werkplekken en taken binnen een geplande dienst. Bijvoorbeeld de planning van machines aan een productielijn van een fabriek of de radiologie afdeling in een ziekenhuis.

Met behulp van de automatische planner plan je taken snel en efficiënt, en natuurlijk houd je rekening met ervaringsuren.

37893895_m

Opdrachtenplanning: voor het plannen van routes langs verschillende adressen

Met de Opdrachtenplanning plan je opdrachten binnen een geplande dienst. Hierbij houd je optimaal rekening met de wensen van je klant of cliënt. Denk aan een route in de thuiszorg of ambulante zorg of een looproute voor de intramurale zorg. Ook een route voor beveiligers of schoonmakers die op verschillende locaties werken stel je eenvoudig samen.

 

Uiteraard ken je routes alleen toe aan medewerkers met de juiste kwalificaties. Als medewerker bekijk en wijzig je je route eenvoudig onderweg via de app, net zoals je eenvoudig je urenverantwoording via de app regelt. Wel zo handig!

Voordelen Dagplanning

Wat kun je met de Dagplanning?

En dat is niet alles!
Wil je meer weten? Download de brochure!
Brochure downloaden

Klanten

Meer dan 150.000 mensen bij meer dan 170 organisaties gebruiken InPlanning, waaronder:

We komen graag met je in contact!

Meer weten over onze software?