Inspiratiesessie

Je ideeën over hoe je nieuwe roosterproces er
in de praktijk uit kan zien gevisualiseerd voor je team

Heb je ideeën over een nieuw roosterproces? Wil je aan de slag met capaciteitsplanning, zelfroosteren, je flexpool of werkplanning, maar heb je nog niet helemaal helder hoe dat er in de praktijk uit kan zien? Dan is een inspiratiesessie iets voor jou! Tijdens een inspiratiesessie krijg je ‘beeld’ bij jouw plannen, en brengen wij je op ideeën waar je zelf misschien nog niet aan had gedacht. Aan een inspiratiesessie zijn géén kosten verbonden.

Zien geeft inzicht

Vooraf bespreken we telefonisch je vragen, wensen en ideeën. Hoe plannen en roosteren jullie nu? Wat willen jullie graag anders? En waar zou je graag meer over willen weten? Van capaciteitsplanning of flexpool tot zelfroosteren en takenplanning, alles is mogelijk. Hoe duidelijker je vraag, hoe beter wij daar in de inspiratiesessie op in kunnen gaan. Door dingen te zien, scherp je je ideeën aan en krijg je een beter beeld van wat jouw organisatie nodig heeft.

Tijdens een sessie van 1½  – 3 uur nemen we jou en je collega’s mee in de onderwerpen die passen bij jullie organisatie, en laten we jullie zien hoe die er in de praktijk uit kunnen zien. Daarbij is er veel ruimte voor het stellen van vragen. De inspiratiesessie heeft dan ook geen ‘vast format’; we stemmen het programma samen met jullie af.

“Elke inspiratiesessie is weer anders, dat maakt het echt leuk!”

-Ellen Veurink

Intus Icons