Inspiratiesessie

Van operationele hulp tot strategisch WFM advies

Alle modules Alle diensten
036_Intus_0450_4709_HR

Zien geeft inzicht

Heb je ideeën over een nieuw roosterproces? Wil je aan de slag met capaciteitsplanning, Samenroosteren, je flexpool of werkplanning, maar heb je nog niet helemaal helder hoe dat er in de praktijk uit kan zien? Dan is een inspiratiesessie iets voor jou! Tijdens een inspiratiesessie krijg je ‘beeld’ bij jouw plannen, en brengen wij je op ideeën waar je zelf misschien nog niet aan had gedacht. Aan een inspiratiesessie zijn géén kosten verbonden.

112_Intus_Klantendag_01175_0481_HR

Wat gaan we doen?

Vooraf bespreken we telefonisch je vragen, wensen en ideeën. Hoe plannen en roosteren jullie nu? Wat willen jullie graag anders? En waar zou je graag meer over willen weten? Van capaciteitsplanning of flexpool tot samenroosteren en takenplanning, alles is mogelijk. Hoe duidelijker je vraag, hoe beter wij daar in de inspiratiesessie op in kunnen gaan. Door dingen te zien, scherp je je ideeën aan en krijg je een beter beeld van wat jouw organisatie nodig heeft.

Tijdens een sessie van 1½  – 3 uur nemen we jou en je collega’s mee in de onderwerpen die passen bij jullie organisatie, en laten we jullie zien hoe die er in de praktijk uit kunnen zien. Daarbij is er veel ruimte voor het stellen van vragen. De inspiratiesessie heeft dan ook geen ‘vast format’; we stemmen het programma samen met jullie af.

Inspiratiesessie aanvragen

“Elke inspiratiesessie is weer anders, dat maakt het echt leuk!”
Ontwerp zonder titel
Ellen Veurink

Accountmanager