Inrichten en implementeren

InPlanning slim inrichten en je organisatie klaarstomen,
zodat je een vliegende start met InPlanning maakt.

Heb je gekozen voor InPlanning? Leuk! Ons implementatieteam gaat je helpen om InPlanning snel en soepel in te voeren. Wij trainen en begeleiden je beheerders om InPlanning slim in te richten. We zorgen dat koppelingen worden gemaakt en getest. Natuurlijk samen met de projectteamleden van jouw organisatie. Zodat jij en je collega’s snel met InPlanning aan de slag kunnen.

Het wiel is al eens uitgevonden

Elke organisatie is anders en daarom is elke implementatie anders. Maar niet alles is anders. Met bijna 20 jaar ervaring hebben wij een aardig beeld van wat handig en verstandig is om InPlanning succesvol in gebruik te nemen. En wat de aandachtspunten zijn bij de overstap van een bestaand planningspakket naar InPlanning. Het wiel hoeft dus niet opnieuw te worden uitgevonden.

Zelfredzame beheerders

Organisaties ontwikkelen zich en personeelsplanning moet mee kunnen ontwikkelen. Omdat InPlanning een generiek systeem voor personeelsplanning is, is het bij uitstek geschikt om diverse vormen van roosteren en plannen te ondersteunen. Het is een kwestie van inrichten. Maar dan is het niet handig als voor elke wijziging een consultant van Intus nodig zou zijn.

Het is daarom onze filosofie dat wij jouw beheerders opleiden en begeleiden om zelfredzaam te zijn. Zodat zij InPlanning doorgronden en zelfstandig de inrichting kunnen wijzigen. Dat is nu eenmaal het meest effectief.

Plan van Aanpak

Ons raamwerk voor een implementatietraject bestaat in grote lijnen uit 5 fasen:

  1. Uitvragen: Uitvragen van organisatiestructuur, gewenste planproces en koppelingen.
  2. Trainen: Onze experts trainen beheerders en key-users.
  3. Inrichten: Beheerders richten InPlanning in, onder begeleiding van onze experts.
  4. Testen: Testen of alles werkt zoals bedoeld. Wij kunnen helpen met testsjablonen.
  5. Go-Live: Gefaseerd of in een big-bang.

“Samen met de klant en ons team zorgen dat zij alles uit InPlanning halen wat erin zit, dát voelt goed”

– Coen, Consultant

Intus Icons