industrie-rondetafel

Programma 6 februari

13.00 uur: Ontvangst met koffie, thee en lekkers
13.30 uur: Introductie en kennismaking
13.45 uur: Deeltijdvarianten in een ploegenbezetting - Dr. Jan de Leede, Modernworkx
14.15 uur: Pauze
14.35 uur: Kennis, ervaring en ideeën uitwisselen
15.00 uur: Uitdagende stellingen
15.30 uur: Flexibiliteit in ploegen in de praktijk: hoe ziet dat er uit? - Jan Veurink, Intus
16.00 uur: Afsluiting en netwerkborrel

Ronde Tafel dinsdag 6 februari 13:00-16:30 uur

Flexibel plannen met ploegenroosters

Heeft jouw organisatie ook last van vergrijzing? Is het lastig om parttime medewerkers in het ploegenrooster te plannen, en daarbij ook nog flexibel te blijven? Maak tijdens deze Ronde Tafel kennis met organisaties met dezelfde uitdagingen in het planproces.

Deel bijvoorbeeld ook ervaringen op het gebied van het toepassen van de CAO, kennis en kunde (kwalificaties), uitzendkrachten en flexibiliteit in het rooster. 

We verwelkomen je op dinsdag 6 februari graag in ons kantoor naast station Driebergen-Zeist. De Ronde Tafel start om 13:00 en het programma eindigt om 16:30 uur met een netwerkborrel!

Voor wie?
Deze Ronde Tafel is bedoeld voor bijvoorbeeld HR-managers, HR Business-partners, Directies, Vitality managers, Productiemanagers, Supervisors en ICT managers, om samen kennis te delen en inspiratie op te doen over de mogelijkheden en onmogelijkheden die er zijn om flexibel te plannen in ploegenroosters.

Deeltijdvarianten in een ploegenbezetting
Hoe kun je in collectieve ploegenschema’s meer variatie (zoals deeltijdvarianten) en keuze (zelfroosteren) realiseren?


Dr.ir. Jan de Leede, partner en adviseur bij ModernWorkx, neemt je mee in de varianten tussen collectief denken en individueel denken. Welke mogelijkheden zijn er en wat komt er bij kijken als je deze in wilt voeren in je organisatie? Jan is als specialist in werktijden nauw betrokken bij diverse projecten rondom werktijden, capaciteits-management en flexibiliteit.

Inschrijfformulier Ronde Tafel

Kom jij naar de Ronde Tafel 'Flexibel plannen met ploegenroosters' op dinsdag 6 februari? Leuk! Schrijf je in via onderstaand formulier. 

Per organisatie kun je twee deelnemers kosteloos inschrijven.

Over Intus

Elke dag helpen wij onze klanten en hun medewerkers met slimmer plannen. Hierdoor dragen we bij aan het oplossen van één van de belangrijkste uitdagingen van onze tijd: personeelskrapte.

Door onze innovatieve oplossingen komt er flexibiliteit en efficiëntie in het planningsproces, en dat is fijn voor iedereen. Zo kunnen onze klanten hun eigen medewerkers optimaal inzetten. Werkgeluk en een gezonde werkbalans staan daarbij voorop:
een planning die echt bij je past.

Liever 1 op 1 afspreken?

We kijken graag of we iets voor jouw organisatie kunnen betekenen op het gebied van planning.

Demo aanvragen ->

"Zo fijn dat we geen Excel meer gebruiken en af zijn van veel papierwerk. Voor mijn eigen afdeling, het technisch team, werkt het super. We kunnen onze taken zowel op uur- als op minuutbasis plannen. Geen taken en vakantieplanning meer in Excel."
Mars-Olen-Geert-800x864 (1)
Geert Wanten

Mars