InPlanning module overzicht

Met onze uitgebreide set modules maak je InPlanning geschikt
voor vrijwel elke situatie

InPlanning is een professioneel planning software voor het plannen van je personeel. Omdat organisaties verschillen, is InPlanning opgebouwd uit modules. Je bepaalt zelf welke modules je nodig hebt. Natuurlijk vormen de modules samen één geheel. Ze hebben dezelfde database en zijn dezelfde manier opgezet. Ook zijn ze allemaal op dezelfde prettige manier te gebruiken.
Welke modules zijn voor jou relevant?

InPlanning software modules

Functionele InPlanning modules

Dienstrooster Planning Module

Dienstroosterplanning

De module Dienstroosterplanning is het hart van InPlanning. Deze basismodule kun je aanvullen met de andere modules. Met de module Dienstroosterplanning maak je dienstroosters, los je onderbezetting en overbezetting op en benader je medewerkers via de app. Tellers en dashboards geven je inzicht en overzicht bij alles wat je doet. Zo blijf je in control.
Meer over InPlanning Dienstroosterplanning

Dienstroosterplanning
Module Employee Self Service

Employee Self Service

Met de module ESS heb je als medewerker overal toegang tot je rooster en het rooster van je team. Je kunt wensen invoeren, diensten ruilen en verlofaanvragen doen. Ook kun je na afloop van je dienst je uren verantwoorden. Online of via de InPlanning app, wat je het prettigste vindt. Onze planning software maakt het eenvoudig!
Meer over InPlanning Employee Self Service

Employee Self Service
Zelfroosteren Module

Zelfroosteren

Met de module Zelfroosteren stel je in drie rondes je eigen rooster samen. InPlanning controleert daarbij de Arbeidstijdenwet, cao-regels, de bezettingseis en de urenbalans. Met punten en jokers maak je alles zo eerlijk mogelijk. Natuurlijk kun je zelfroosteren op alle apparaten: desktop, laptop, tablet of mobiel.
Meer over InPlanning Zelfroosteren

Zelfroosteren
Flexplanning Module

Flexplanning

Heb je een bezettingstekort? Met de module Flexplanning los je dat op. Binnen je eigen team, met buurteams of met de flexpool. Je hebt inzicht en overzicht in wie er zouden kunnen werken. Deze mensen benader je eenvoudig en snel via de app. Komt er iemand van een ander team werken? Dan worden de kosten uiteraard automatisch op de juiste kostenplaats geboekt.
Meer over InPlanning Flexplanning

Flexplanning
Dagplanning Module

Dagplanning

Wil je een dag meer in detail plannen? Met de module Dagplanning plan je mensen en middelen op specifieke taken of routes. Van werkplekken aan productielijnen tot CT- en MRI-scans, van thuiszorgroute tot heftruck: takenplanning en opdrachtenplanning zorgen voor de juiste bezetting op de juiste plek. Elke dag opnieuw.
Meer over InPlanning Dagplanning

Dagplanning
Capaciteitsplanning Module

Capaciteitsplanning

Hoeveel werk verwacht je? En hoeveel uren zijn er beschikbaar? De module Capaciteitsplanning helpt om vraag en aanbod in kaart te brengen. Maak gebruik van bruto-netto berekeningen, vergelijk begroting met kosten en zie de verschillende scenario’s. Capaciteitsplanning was nog nooit zo eenvoudig.
Meer over InPlanning Capaciteitsplanning

Capaciteitsplanning
Verantwoording Module

Vakantieplanning

Als je hard hebt gewerkt, wil je graag genieten van een welverdiende vakantie. Maar… iedereen kan natuurlijk niet tegelijk weg. Met de module Vakantieplanning los je deze terugkerende puzzel samen op. Je geeft je vakantiewensen in, je ziet wat haalbaar is en je hebt mogelijkheid om te schuiven. Is het vakantieplan gereed en is je planner of leidinggevende akkoord? Met één druk op de knop staan alle vakanties in het rooster!
Meer over InPlanning Vakantieplanning

Vakantieplanning
BI Datamart Module

Analytics

Dol op cijfers, grafieken en rapportages? Met Analytics worden data uit InPlanning omgezet naar een organisatiebrede rapportage-omgeving, zoals een BI-omgeving of datawarehouse.
Meer over InPlanning Analytics

Technische InPlanning modules

Intus biedt onder meer de volgende technische modules:

  • Single Sign-On (SSO)
  • SMS-communicatie
  • Kiosk

Neem contact op voor meer informatie over deze modules.

Intus Icons