InPlanning software modules

InPlanning is een professioneel planning software voor het plannen van je personeel. Omdat organisaties verschillen, is InPlanning opgebouwd uit modules. Je bepaalt zelf welke modules je nodig hebt.

Natuurlijk vormen de modules samen één geheel. Ze hebben dezelfde database en zijn dezelfde manier opgezet. Ook zijn ze allemaal op dezelfde prettige manier te gebruiken.


Welke modules zijn voor jou relevant?

Zorg-en-ICT-1024x684

Dienstroosterplanning

De module Dienstroosterplanning is het hart van InPlanning. Deze basismodule kun je aanvullen met de andere modules.

Met de module Dienstroosterplanning maak je dienstroosters, los je onderbezetting en overbezetting op en benader je medewerkers via de app.

Tellers en dashboards geven je inzicht en overzicht bij alles wat je doet. Zo blijf je in control.

phone-advertentie

Employee Self Service

Met de module ESS heb je als medewerker overal toegang tot je rooster en het rooster van je team. Je kunt wensen invoeren, diensten ruilen en verlofaanvragen doen.

Ook kun je na afloop van je dienst je uren verantwoorden. Online of via de InPlanning app, wat je het prettigste vindt. Onze planning software maakt het eenvoudig!

6

Zelfroosteren

Met de module Zelfroosteren stel je in drie rondes je eigen rooster samen. InPlanning controleert daarbij de Arbeidstijdenwet, cao-regels, de bezettingseis en de urenbalans.

Met punten en jokers maak je alles zo eerlijk mogelijk. Natuurlijk kun je zelfroosteren op alle apparaten: desktop, laptop, tablet of mobiel.

7

Dagplanning

Wil je een dag meer in detail plannen? Met de module Dagplanning plan je mensen en middelen op specifieke taken of routes. Van werkplekken aan productielijnen tot CT- en MRI-scans, van thuiszorgroute tot heftruck: takenplanning en opdrachtenplanning zorgen voor de juiste bezetting op de juiste plek. Elke dag opnieuw.

255_Intus_Klantendag_01682_0988_HR

Capaciteitsplanning

Hoeveel werk verwacht je? En hoeveel uren zijn er beschikbaar? De module Capaciteitsplanning helpt om vraag en aanbod in kaart te brengen.

Maak gebruik van bruto-netto berekeningen, vergelijk begroting met kosten en zie de verschillende scenario’s. Capaciteitsplanning was nog nooit zo eenvoudig.

053_Intus_0689_4948_HR

Flexplanning

Heb je een bezettingstekort? Met de module Flexplanning los je dat op. Binnen je eigen team, met buurteams of met de flexpool.

Je hebt inzicht en overzicht in wie er zouden kunnen werken. Deze mensen benader je eenvoudig en snel via de app. Komt er iemand van een ander team werken? Dan worden de kosten uiteraard automatisch op de juiste kostenplaats geboekt.

girl-622534_1920

Vakantieplanning

Als je hard hebt gewerkt, wil je graag genieten van een welverdiende vakantie. Maar… iedereen kan natuurlijk niet tegelijk weg. Met de module Vakantieplanning los je deze terugkerende puzzel samen op. Je geeft je vakantiewensen in, je ziet wat haalbaar is en je hebt mogelijkheid om te schuiven. Is het vakantieplan gereed en is je planner of leidinggevende akkoord? Met één druk op de knop staan alle vakanties in het rooster!.

Afbeelding1

Analytics

Dol op cijfers, grafieken en rapportages? Met Analytics worden data uit InPlanning omgezet naar een organisatiebrede rapportage-omgeving, zoals een BI-omgeving of datawarehouse.

251_Intus_Klantendag_01657_0963_HR

Roostergenerator

De Roostergenerator zorgt ervoor dat de bezettingseis zo goed mogelijk wordt ingevuld. Er wordt hierbij rekening gehouden met wegingsfactoren die op dat moment voor jou belangrijk zijn.

Zijn de wensen van jouw medewerkers nu het belangrijkst? Of weegt de urenbalans het zwaarst? Dit kun je zelf bepalen.

Genereer het rooster terwijl je koffie pakt!

Voordelen InPlanning