Nieuws & Blog

Ambulancezorg Groningen van start met Intus

Gezond roosteren is een belangrijk uitgangspunt bij het roosteren van de collega’s van Ambulancezorg Groningen. Daarom stapt de organisatie over op Intus.
 
Gerda Breeuwsma, Manager Zorg & Bedrijfsvoering: “Ons oude roostersysteem paste niet meer bij de omvang van onze organisatie. Met Intus maken we een professionaliseringsslag in het roostersysteem waarmee we aansluiten bij de ontwikkelingen in ons bedrijf. Gezond roosteren is belangrijk voor de inzetbaarheid van onze medewerkers. De wensen van hen worden meegenomen en hierdoor hebben medewerkers meer invloed op hun rooster, zodat we sámen kunnen roosteren. Voor ons is het ook belangrijk dat er een koppeling is met onze andere systemen zoals AFAS Software en ons LMS-systeem Eva van SkySuite. Verder wilden we een geïntegreerde capaciteitsplanning zodat we op basis van vraag en aanbod prognoses kunnen maken en zo beter kunnen sturen. Intus ondersteunt onze wensen en sluit aan bij de gewenste veranderingen. Bovendien wordt het programma al veel bij andere ambulancediensten in het land gebruikt. We kijken uit naar de implementatie die volgende week al start. Zo zorgen we er samen voor dat onze mensen over een paar maanden al met Intus kunnen werken.”

De feestelijke ondertekening vond plaats aan de Gotenburgweg in Groningen met Maarten Van HooidonkEllen Veurink, Jorrit Ferwerda, Bryan Visser, Jos Stierhout MCDM en Gerda Breeuwsma MBA.

Feestelijke ondertekening Ambulancezorg Groningen en Intus