Intus dienstverlening

Nieuw of bestaand, groot of klein of wat voor organisatie dan ook: wij willen minstens zo graag als jij dat InPlanning in jouw organisatie een groot succes wordt.

Wij helpen je om InPlanning zo slim mogelijk in te richten, verzorgen trainingen en maken koppelingen tussen InPlanning en jullie andere systemen.

En ook na go-live adviseren en ondersteunen wij je om het maximale uit InPlanning te halen. Welk vraagstuk je ook hebt: met ons sta je er in geen geval alleen voor.

Inrichten en implementeren

Kies je voor InPlanning? Een projectleider van ons implementatieteam maakt samen met het team van jouw organisatie een plan van aanpak voor de inrichting en implementatie. Onze consultants helpen jouw beheerders om InPlanning zo slim mogelijk in te richten en onze trainers leiden jouw beheerders en key-users op zodat zij alle benodigde kennis intern verder kunnen verspreiden.

Integraties

Een personeelsplanningsysteem werkt beter als het gekoppeld is aan andere systemen. We hebben daarom InPlanning zo ontworpen dat koppelingen makkelijk mogelijk zijn. Koppelen met een salarissysteem, een HR-systeem, een opleidingssysteem of wat voor systeem dan ook? Geen probleem. InPlanning kan het, wij willen het en veel koppelingen hebben we al eens gemaakt.

Servicedesk

Gebruikers met vragen over InPlanning kunnen zich wenden tot de interne helpdesk van hun organisatie. Maar een helpdeskmedewerker kan soms ook wel wat hulp gebruiken. Jouw helpdesk kan dan rekenen op de vriendelijke en professionele medewerkers van onze Servicedesk.

Ondersteuning en advies

Als je organisatie eenmaal werkt met InPlanning kan je soms wel wat hulp of advies gebruiken. Onze consultants helpen je dan graag.

Bijvoorbeeld bij het in gebruik nemen van een nieuwe versie, de uitrol van een extra module of het aanpassen van de inrichting van InPlanning om te zorgen dat (veranderde) processen nog optimaal worden ondersteund.

Academy

Een nieuwe collega, een nieuwe module of gewoon je kennis opfrissen? Volg één van onze trainingen en je kennis is weer up-to-date. Zo kan je makkelijk en snel met InPlanning blijven werken.

Inspiratiesessie

Overweeg je bijvoorbeeld om te gaan samenroosteren, en willen jij en je collega’s er wel eens wat meer over weten? Wil je weten hoe anderen zoiets eigenlijk doen? Of willen jullie vrijblijvend een indruk krijgen van moderne roosterpakketten?

Het antwoord op deze en andere vragen krijg je tijdens een inspiratiesessie, verzorgd door een van onze ervaren experts.