Nieuws & Blog

Nieuwe organisatie Dicoon live met InPlanning

Dicoon is live met InPlanning! Deze organisatie brengt de laboratoria en bloedafname van Rijnstate Ziekenhuis, Canisius Wilhelmina Ziekenhuis en Ziekenhuis Gelderse Vallei bij elkaar. De ruim 800 collega’s van deze nieuwe organisatie zijn gaan samenwerken in een gloednieuw gebouw in Elst. Zij worden gepland met InPlanning waarbij onder andere de Takenplanning wordt ingezet.


Bijzonder om mee te maken: Tijdens de start van de implementatie in 2022 bestond Dicoon officieel nog niet. Een groep key-users van de verschillende ziekenhuizen werkte samen met onze collega’s Tim (derde van links op de foto), Patrick (rechts op de foto) en Anne en samen hebben zij gezorgd voor een goede livegang. Dat moest gevierd worden met taart!


Frank Bouman, projectmanager Dicoon: “Van niets naar iets: In 4 maanden heeft het projectteam van key-users uit de verschillende ziekenhuizen en de consultants van Intus het voor elkaar gekregen om vanaf 1 januari 2023 ruim 800 medewerkers te plannen vanuit InPlanning! Het succes? De klik tussen Intus en Dicoon, de sfeer in het projectteam, de gedrevenheid van de projectleden en overall de soepele samenwerking tussen klant Dicoon en leverancier Intus! Proficiat met dit geweldige resultaat.”