Nieuws & Blog

Antonius gaat efficiënter werken met InPlanning

antoniusxintus

Antonius wil graag bijdragen aan het werkplezier van haar medewerkers, onder andere door iedereen meer zeggenschap te geven over het rooster. Want samen zorgen zo’n drieduizend medewerkers van Antonius dagelijks voor betrokken en betrouwbare zorg voor alle inwoners van de regio Zuidwest Friesland, de Noordoostpolder en Urk. Een goed rooster helpt daar bij. Om dit te realiseren gaat het ziekenhuis van Antonius in Sneek plannen met InPlanning!

Medewerkers meer invloed geven kan alleen als het rooster ook efficiënt is. InPlanning zorgt voor een goede integrale capaciteitsplanning, waarbij voor het capaciteitsmanagement naadloos wordt aangesloten op Performation.
Daarnaast wordt gebruik gemaakt van de gecertificeerde koppeling met AFAS.

Jacoba Bakker, unitleider bij Antonius, is blij met de samenwerking. ,,Met InPlanning hopen wij goed in te kunnen spelen op het werkplezier van medewerkers. Met zelfregie en - indien mogelijk - zelfroosteren wordt de verantwoordelijkheid van een goed rooster bij de medewerkers zelf neergelegd. Hierdoor kan er meer rekening gehouden worden met (privé)wensen en eisen. Door een goede integrale (capaciteits)planning, kunnen wij beter inspelen op vraag en aanbod wat zowel onze medewerker- als de patiënttevredenheid op een nog hoger niveau brengt.”

We hebben de start van deze mooie samenwerking gevierd onder het genot van een heerlijke taart, en wensen Antonius en al haar medewerkers heel veel roosterplezier!