Nieuws & Blog

BrabantZorg kiest voor PUUR. en InPlanning

BrabantZorg heeft gekozen voor InPlanning van Intus en PUUR. van Ecare! BrabantZorg maakt al enkele jaren gebruik gebruik van het ECD van Ecare en door de samenwerking kunnen de 6.000  medewerkers ingeroosterd worden met InPlanning van Intus. Het beste van twee werelden, zodat de zorgprofessional optimaal wordt ondersteund.

Het eerste deel van de implementatie is nagenoeg afgerond, een mooi moment om met collega’s van zowel Intus, BrabantZorg als Ecare deze samenwerking te vieren!

In deze eerste fase is onder andere alle inrichting gedaan voor het dagelijkse rooster, en is ook de flexpool ingericht. Naast de integratie met PUUR wordt er ook gebruik gemaakt van de gecertificeerde koppeling met AFAS. In fase 2 van de implementatie gaan we verder met het optimaliseren van processen en wordt de module Flexhub geïnstalleerd. Verder wordt gekeken of de aanvullende modules zoals Vakantieplanning en Samenroosteren van toegevoegde waarde voor BrabantZorg kunnen zijn.    

Arno Boudewijns, Manager Ondersteuning en Advies bij BrabantZorg: “Wij zijn heel blij met InPlanning voor de ondersteuning van ons roosterproces. Daarnaast levert de integratie tussen InPlanning en PUUR. voor ons heel veel meerwaarde op. Hierdoor krijgen bijvoorbeeld flexmedewerkers, op basis van hun rooster, automatisch toegang tot de juiste cliëntdossiers in PUUR. Met de integratie laten zowel Intus als Ecare zien dat deze samenwerking tot echte verbeteringen voor onze zorgmedewerkers leidt.”

brabantzorgxintus