Nieuws & Blog

ZZGzorggroep gaat roosteren met InPlanning

ZZGzorggroep is een ambitieuze zorgorganisatie die wijkverpleging, herstel- en revalidatiezorg en beschut- en beschermd wonen biedt voor ouderen in Nijmegen en omgeving.

ZZGzorggroep gaat in de wijkverpleging roosteren met InPlanning. De implementatie van InPlanning loopt gelijk op met het project Stichting Het Potentieel Pakken (HPP) en ondersteunt daarmee het 'Anders werken' (o.a. mogelijkheid van langere diensten). Deze drie projecten samen zorgen voor meer werkplezier bij de medewerkers, een passende werk-privé balans en een belangrijke impuls om medewerkers te boeien en binden vanuit de arbeidsmarkt.

Marcel de Groot, Directeur Wijkverpleging bij ZZGzorggroep: “Met InPlanning en inzet van HPP hebben we maximaal oog voor onze medewerkers.”

Voor ZZGzorggroep was ook de koppeling met PUUR, het ECD van Ecare, erg belangrijk. Dit gaat in de toekomst helpen de zorg nog efficiënter in te kunnen plannen.

De kick-off van het project was gelijk een mooie gelegenheid om bijeen te komen met de projectgroep vanuit Intus en de collega’s van ZZGzorggroep en Ecare!

IMG_0136