Nieuws & Blog

Amaris en HilverZorg introduceren gemeenschappelijke ZZP-pool met Intus FlexHub

Amaris Zorggroep en HilverZorg introduceren als eerste ouderenzorgorganisaties in de regio een gemeenschappelijke ZZP-pool. Hiermee zoeken beide organisaties de samenwerking op om zo hun cliënten nog beter zorg te kunnen leveren.

En voor de ZZP-ers betekent dit dat zij meer keuze hebben qua dienstsoorten en werkomgevingen.

De technische realisatie wordt mogelijk gemaakt door de FlexHub van Intus, waarbij de vaste ZZP’ers van beide organisaties nu kunnen worden uitgewisseld met elkaar. Een mooie mijlpaal in de zoektocht naar innovatieve oplossingen voor personeelskrapte!

De werkwijze voor de planners is heel eenvoudig: Amaris en HilverZorg kunnen diensten uitzetten in de pool vanuit hun eigen roosteromgeving. De FlexHub is de functionaliteit die de samenwerking tussen de twee organisaties faciliteert.

Robbin Pott, Strategisch Bestuursadviseur en voormalig Senior Adviseur Plan & Fit bij HilverZorg: ‘We zijn ontzettend trots op deze samenwerking. Het is een belangrijke stap om met elkaar de zorg anders en toekomstbestendig te organiseren. Bovendien voelt de ZZP’er zich meer verbonden en tegelijkertijd houden wij grip op de betrouwbaarheid en kwaliteit van de ZZP’ers. We doen er alles aan om de beste zorg te leveren, ondanks het personeelstekort in de zorg.’

AmarisxHilverZorgxIntus (2)