Nieuws & Blog

Een nieuw jaar, een nieuw roostersysteem bij Abrona!

Abrona-1024x1024

Dat is het goede voornemen. Vanuit 57 locaties in en rond de provincie Utrecht is Abrona de gespecialiseerde ondersteuner van volwassenen met een verstandelijke beperking en hun naasten. Dat doet zij in de vorm van wonen, dagbesteding, maatschappelijke ondersteuning en behandelzorg. Abrona gaat elke dag op zoek naar geluksmomenten, met elkaar en voor elkaar. Want hoe je het ook bekijkt, je hebt nog een heel leven voor je. 

Onlangs heeft de succesvolle kick-off van de projectplanning plaatsgevonden. Uiteraard met taart.

In het bestaande systeem kunnen de flexpool en bestaande medewerkers niet optimaal worden ingezet. Het gevolg is dat er teveel centrale- en/of decentrale planners nodig zijn om alle processen te doorlopen.

InPlanning is gebruiksvriendelijker, biedt veel meer mogelijkheden en gaat iedereen binnen Abrona tijd besparen. Denk bijvoorbeeld aan makkelijker ruilen van diensten en vakanties inplannen.

“Aantrekkelijk werkgeverschap begint met het ondersteunen van eigen regie van medewerkers op planning en roostering.  Het nieuwe planningssysteem gaat hier direct bij helpen,” aldus Toke Piket, bestuurder van Abrona.

In april lanceren we InPlanning bij Abrona. De aankomende tijd werken we samen met Abrona hard aan de inrichting van het systeem.

Met elkaar, voor elkaar. Zo gaan wij deze samenwerking aan.