Nieuws & Blog

Gemeente Utrecht live met InPlanning

Wij vieren dat InPlanning live is voor ruim 500 medewerkers van de Gemeente Utrecht! Eerder won Intus de heraanbesteding. Voor de Gemeente Utrecht was het belangrijk de opdracht te gunnen aan de kandidaat met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

De afdelingen THOR (handhaving) en Wijkonderhoud&Service maakten al gebruik van InPlanning. De afgelopen maanden hebben ook de onderdelen Safety&Security, Hospitality en het Serviceplein hard gewerkt aan het implementeren van InPlanning. Naast het bijdragen aan een veilige en schone openbare ruimte in Utrecht, draagt Intus nu dus ook bij aan de gastvrijheid en veiligheid in de gebouwen van de gemeente.

Richard Doornekamp, Senior projectleider THOR: “Het voordeel voor onze afdeling was natuurlijk dat we al met InPlanning werkten voor de aanbesteding. Onze 180 boa’s worden nog steeds erg blij van InPlanning. Wat extra leuk was aan het aanbestedingsproject is dat we met een aantal afdelingen samen als groep bij elkaar zijn gekomen en vanuit daar het project zijn gestart. Het was erg waardevol om te leren van andere afdelingen.”

Levent Kaldi, projectleider Wijkonderhoud&Service vult aan: “Wat heel fijn is, is dat we nu ook bezig zijn met een HR-koppeling, wat ons handmatig werk scheelt. Daarnaast gaan we ervoor zorgen dat onze planners een nog uitgebreidere kennis krijgen van InPlanning. Daar kijken we erg naar uit.”

We proostten op de livegang met elkaar met een gezellige borrel bij Metro City Kitchen in Utrecht. Dat we nog maar lang mogen samenwerken!

gemeenteutrechtxintus (2)