Nieuws & Blog

Het COA start langdurige samenwerking met Intus

Het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) gaat plannen met InPlanning! Na een uitgebreid en zorgvuldig selectietraject in de zoektocht naar een nieuw roostersysteem kiest het COA voor een langdurige samenwerking met Intus.

Met het implementeren van InPlanning wil het COA het roosteren leuker en makkelijker maken voor haar ruim 7.000 medewerkers. InPlanning biedt de mogelijkheid om meer inzicht te geven in uren- en verlofstanden en overal toegang te hebben tot het rooster via de app. Daarnaast maakt de app het mogelijk om eenvoudig verlof aan te vragen en diensten te ruilen. Alle updates aan het rooster worden in realtime verwerkt, wat voor meer duidelijkheid moet zorgen bij de medewerkers van het COA.

Een gecertificeerde koppeling met AFAS is belangrijk, omdat het COA het ERP-systeem van AFAS gaat gebruiken. Dat zorgt voor meer flexibiliteit en efficiëntie in bijvoorbeeld het bestelproces van goederen voor elke locatie. InPlanning zorgt op haar beurt voor meer efficiëntie in het roosterproces.

Saskia Roelofs, manager Financiën bij het COA en gedelegeerd opdrachtgever: “Onze samenwerking met Intus biedt het COA meer inzicht, gemakkelijker toegang tot uren en roosters en een uniforme manier van plannen. Dat gaat ons helpen in het realiseren van een gebruiksvriendelijke en betrouwbare bedrijfsvoering.”

WhatsApp Image 2024-03-27 at 2.24.57 PM