Nieuws & Blog

Revalidatiecentrum Roessingh blijft vernieuwend met InPlanning


Revalidatiecentrum Roessingh kiest voor Intus! Met vernieuwing als gemeenschappelijke kernwaarde is de samenwerking tussen Intus en Roessingh een logische: Roessingh zet zich in voor vernieuwing om hun maatschappelijke verantwoordelijkheid te vervullen, waarbij de betaalbaarheid van de zorg voorop staat. En wij bij Intus? Wij zijn met InPlanning continu bezig met innovatie, en zijn trots dat we organisaties als Roessingh met onze software kunnen ondersteunen bij het uitvoeren van hun missie.

Voor de 750 medewerkers van het revalidatiecentrum wordt straks het basisrooster, de flexplanning en de vakantieplanning gemaakt met InPlanning. Ook wordt er gepland voor de lange termijn met de capaciteitsplanning. Uiteraard ondersteunt InPlanning hierbij de CAO Ziekenhuizen die Roessingh hanteert, en wordt er gebruik gemaakt van de gecertificeerde koppeling met AFAS.

Martijn Loo, Manager I&A bij Roessingh: “Met het gebruik van InPlanning verwachten we verbeteringen aan te brengen in onze integrale planning, met als resultaat een betere afstemming van de bezetting op de verschillende afdelingen. Daarnaast zullen onze medewerkers toegang hebben tot een handige app waarin zij hun roosters kunnen bekijken. Dit stelt hen in staat om vanuit huis te zien wanneer zij moeten werken en om direct hun roosterwensen kenbaar te maken.”

20240404 LinkedIn-RoessinghxIntus